Open Menu

CALYPSO ROLL – de zijdelingse zonwering

CALYPSO ROLL – de zijdelingse zonwering

De zijdelingse zonwering CALYPSO ROLL is de perfecte aanvulling voor de zonwering op uw terras of balkon, omdat het u van opzij beschermt tegen zonnestralen en nieuwsgierige blikken. De zijdelingse zonwering biedt eveneens een bescherming tegen een lichte bries. De CALYPSO ROLL overtuigt door kwaliteit, eenvoudige montage en bedieningsgemak, terwijl de uitstuurassistent bovendien jarenlang, een probleemloos gebruik mogelijk maakt. De hoogwaardige grepen zijn ook verkrijgbaar met een kinderbeveiliging.

 

De CALYPSO ROLL kan worden geleverd in verschillende uitvoeringen: als schuine installatie, met kijkraam en met verschillende bespanningen. Ze wordt verticaal aan posten of de wand bevestigd en kan handmatig horizontaal worden uitgetrokken. Een veeras zorgt ervoor dat het doek bij het insturen weer zelfstandig oprolt. De doekcassette kan strak aan de wand worden gemonteerd en beschermt het doek tegen weersinvloeden.

 

handvatten van uitschuifbaar zonnescherm terrasuitschuifbaar zonnescherm terrasuitschuifbare zonwering, uittrekken met handvatuitschuifbare zonwering, detailzonneluifel balkon

details

LEINER LOUNGE kleurenDe maximale uitval van de CALYPSO ROLL ligt tussen 300 en 600 cm en is afhankelijk van zowel de doeksoort als de uitvoering (cassettehoogte, kijkraam, schuine installatie).

 

De CALYPSO ROLL is verkrijgbaar in de standaardkleuren wit (RAL 9010) of in de LEINER-LOUNGE-structuurkleur donkergrijs of tegen een meerprijs in een van de 17 andere LEINER-LOUNGE-structuurkleuren. Tegen een meerprijs kunnen wij bovendien elke gewenste RAL-kleur realiseren – laat u daarover informeren door uw vakpartner!

uitvoeringen

Ontdek de speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de zijdelingse zonwering CALYPSO ROLL:

 

zonwering voor balkon met trekgreepTrekgreepvarianten

De greep is ook verkrijgbaar in de CALYPSO ROLL-framekleur, als roestvast staal-variant of in de houtsoorten kambalah en acacia.

 

Kinderbeveiliging

Aangevuld met een kinderbeveiliging kan de greep van de CALYPSO ROLL aan de mast worden vastgezet. Om de greep los te maken, moet eerst een borgbout worden verwijderd. Hierdoor kan het per ongeluk opnenen van de zijdelingse zonwering worden voorkomen. 

 

Uw vakpartner informeert u graag over alle speciale uitvoeringsmogelijkheden van de zijdelingse zonwering CALYPSO ROLL!

zonweringdoeken
LEINER zonweringdoekenExclusieve zonweringdoeken voor iedere voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk product door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

 

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit dessins. Ons assortiment omvat meer dan 200 dessins uit allerlei kleurwerelden en speciale doekmaterialen met een heel scala aan patronen, van klassieke blokstrepen en tijdloos elegante eenkleurige stoffen t/m moderne strepen. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

 

Bekijk de LEINER-stofcollectie of vraag advies bij uw vakpartner!

techniek

zonwering voor balkon, montage aan de wandVerticaal tegen de muur of aan een post – de montage van de CALYPSO ROLL is eenvoudig. De doekcassette kan strak aan de wand worden gemonteerd en beschermt het doek tegen weersinvloeden.

 

Volgende montagetypes zijn mogelijk:

 

Afbeelding: montage strak aan de wand

uitschuifbaar zonnescherm terrasVerticaal tegen de muur of aan een post – de montage van de CALYPSO ROLL is eenvoudig. De doekcassette kan strak aan de wand worden gemonteerd en beschermt het doek tegen weersinvloeden.

 

Volgende montagetypes zijn mogelijk:

 

Afbeelding: montage met dagstukhoek

uitschuifbare zonwering, mast en wandmontageVerticaal tegen de muur of aan een post – de montage van de CALYPSO ROLL is eenvoudig. De doekcassette kan strak aan de wand worden gemonteerd en beschermt het doek tegen weersinvloeden.

 

Volgende montagetypes zijn mogelijk:

 

Afbeelding: mast- en wandmontage

zonneluifel balkon, afneembare mastVerticaal tegen de muur of aan een post – de montage van de CALYPSO ROLL is eenvoudig. De doekcassette kan strak aan de wand worden gemonteerd en beschermt het doek tegen weersinvloeden.

 

Volgende montagetypes zijn mogelijk:

 

Afbeelding: flexmontage

Een afneembare mast wordt alleen ingezet als dit strikt nodig is.

download

catalogus raamzonweringenVoor meer informatie over het model CALYPSO ROLL verwijzen wij u naar onze brochure of direct naar uw vakpartner.

 

Wat is...?

 • Poedercoating
  x

  De aluminiumelementen hebben doorgaans een poedercoating. Bij de poedercoating wordt een kleurpoeder op het te coaten oppervlak gesproeid en dan door een thermische behandeling »ingebakken«. Gepoedercoate oppervlakken zijn extreem robuust en kleurvast.

 • Geëxtrudeerd aluminium
  x

  Aluminium kan onder zeer hoge druk vervormen. Bij het extruderen wordt aluminium door een vorm gedrukt. Er ontstaan profielen die bijvoorbeeld als cassettes van cassette-zonweringen kunnen worden gebruikt.

 • Acrylvezel
  x

  Voor de vervaardiging van zonweringdoeken wordt voornamelijk acryl gebruikt. Acrylvezels onderscheiden zich, doordat deze bestand zijn tegen sterke zonnestraling en uitermate scheur- en kleurvast zijn.

 • Doekrol
  x

  Het zonweringdoek wordt op de draaibaar gelagerde doekrol gerold. De aandrijving van de zonwering (windwerk of motor) is eveneens in de (meestal stalen) doekrol ondergebracht.

 • LEINER LOUNGE KLEUREN
  xDe LEINER LOUNGE KLEUREN worden gebruikt op de zonweringelementen en onderscheiden zich door een zeer fijn gestructureerd oppervlak en een speciaal metallic-effect. De hoogwaardige poedercoating is in totaal 18 kleuren verkrijgbaar en bovendien extreem robuust.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

Welke zonwering is
voor mij het
meest geschikt?

naar de zonweringplanner

'