Open Menu

PURO F Klem – de klemzonwering voor balkons

PURO F  Klem – de klemzonwering voor balkons

De klemzonwering PURO F werd ontwikkeld voor de toepassing op balkons. Met behulp van twee klemstaanders wordt de zonwering tussen balkonvloer en -plafond geklemd. De valarmzonwering PURO F Klem overtuigt door zijn valarmen die met geïntegreerde veren het zonweringdoek spannen. Voor een fraaiere optiek zijn de schroefverbindingen van de valarmen onzichtbaar geïntegreerd. De arm heeft een standaard hellingshoek van 140° en is verkrijgbaar in lengten van 60 tot 125 cm.

 

 

balkon zonwering zonder boren

details NL

De PURO F is tot de volgende maximale breedten verkrijgbaar als enkele installatie:

maximaal 400 cm, valarmen van 60 – 125 cm

maximaal 500 cm, valarmen van 60 – 100 cm

maximaal 600 cm, valarmen van 60 – 80 cm

 

In de standaarduitvoering is de zonwering uitgerust met een elektromotor.

 

Als speciale uitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst is de zonwering ook verkrijgbaar met draaistang (minderprijs).

 

De PURO F Klem is verkrijgbaar in de standaardkleuren verkeerswit (RAL 9016) of witaluminium (RAL 9006) – laat u informeren door uw  vakpartner ter plekke!

speciale uitvoeringen NL

Ontdek de vele speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de raamzonwering PURO F Klem:

 

sensor voor klembaar zonneschermBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektroaandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachters.

 

Uw vakpartner geeft u graag informatie over alle speciale uitvoeringsmogelijkheden van de raamzonwering PURO F Klem!

zonweringdoeken NL
LEINER zonweringdoekenExclusieve zonweringdoeken voor iedere voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk unicaat door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

 

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit tal van dessins. Ons programma omvat meer dan 200 dessins uit allerlei kleurwerelden en speciale doekmaterialen met een hele scala aan patronen die reikt van klassieke blokstrepen en tijdloos elegante eenkleurige stoffen tot en met moderne strepen. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

 

Neus rond in de LEINER-stofcollectie of vraag advies bij uw vakpartner!

techniek NL

klembare zonneschermDe PURO F Klem kan tussen vloer en plafond geklemd worden.

 

Wat is...?

 • Regengoot
  xBij een dienovereenkomstige hellingshoek van de zonwering kan regenwater gecontroleerd weglopen. Echter, niet alle zonweringen zijn geschikt voor gebruik bij regen. Als het doek van de zonwering in natte toestand wordt ingerold, dient het bij de volgende gelegenheid weer te worden uitgestuurd om te kunnen drogen, omdat anders vochtvlekken kunnen ontstaan.
 • Breedte van de zonwering
  xDe breedte van een zonwering is per definitie groter dan de breedte van het zonweringdoek.
 • Waterdichtheid
  xHoe waterdicht een zonweringdoek is, is afhankelijk van het gebruikte materiaal en de afwerking van de naden. De waterdichtheid wordt vaak aangegeven als hoogte van een waterkolom die de weerstand tegen doordringing van water aangeeft. Een normaal zonweringdoek heeft een waterkolom van ca. 300 millimeter; met een extra coating kan een waterkolom van ca. 1.000 millimeter worden bereikt. Bij het aaneenstikken ontstaan bij zonweringdoeken echter ondichte punten aan de naden – als de naden worden gelast, is het doek waterdicht, onafhankelijk van de hoeveelheid regen. Een ander, volledig waterdicht alternatief is het zonweringdoek van pvc.
 • Sunvision
  xHet geperforeerde, licht doorschijnende weefsel is uitermate geschikt voor het gebruik in VARIO-VOLANTS of zijdelingse zonweringen – dus overal waar de doorkijk slechts vanaf één zijde mogelijk mag zijn. Het beschermt tegen inkijk en creëert toch een aangename lichtatmosfeer.
 • Koppelinstallaties ( = gekoppelde installaties)
  xLEINER produceert enkele installaties met een breedte van maximaal 650 cm. Bij grotere breedten wordt de installatie in twee delen vervaardigd en dan gekoppeld – daarbij bevindt de aandrijving zich slechts in een van de beide delen.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

Welke zonwering is
voor mij het
meest geschikt?

naar de zonweringplanner