Open Menu

Open knikarm-
zonweringen /
Modellen

Open knikarmzonweringen – veilig en duurzaam

Knikarmzonweringen van LEINER kunnen veel, zijn robuust en zien er ook nog eens goed uit – dus zeer geschikt voor grote beschaduwingsvlakken. Ze worden bij voorkeur ingezet op balkons en terrassen, maar zijn ook verkrijgbaar voor de horeca, met of zonder VARIO-VOLANT en als SUNRAIN-modellen voor situaties met zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

knikarmscherm CAPRIknikarmscherm CAPRI, over

Capri

De knikarmzonwering CAPRI – het instapmodel. Het in vele varianten verkrijgbare instapmodel CAPRI overtuigt door hoge kwaliteit en duurzaamheid.

naar de CAPRI

knickarmscherm TRENDknickarmscherm TREND over

Smalle zonwering Trend

De smalle zonwering TREND – geschikt bij weinig ruimte. Bij krappe montageruimten zijn de gebruikelijke zonweringen al snel te groot. Voor een dergelijke situatie is de smalle zonwering TREND zeer geschikt.

naar de SMALLE ZONWERING TREND

waterdichte zonweringwaterdichte zonwering

Sunrain

De knikarmzonwering SUNRAIN – de zonwering voor zon en regen. De SUNRAIN combineert alle voordelen van een knikarmzonwering met die van de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie en is daarmee de perfecte oplossing voor zon en regen.

naar de SUNRAIN

knikarm zonweringknikarm zonwering, over

Ventura Trend

De knikarmzonwering VENTURA TREND – een nieuw geïnterpreteerde klassieker. De VENTURA TREND laat niets te wensen over: modern design, allerlei uitvoeringsvarianten en een overtuigende prijs-kwaliteitsverhouding maken van deze knikarmzonwering een echte klassieker.

naar de VENTURA Trend