Open Menu

Pergolasystemen / Modellen

Pergolasystemen – de exclusieve bescherming voor uw terras

Terrasvouwdaken - ook PERGOLA SUNRAIN genoemd - worden vooral voor grote terrassen als extra bescherming tegen zon en harde wind ingezet. De Pergola-modellen van LEINER zijn ontwikkeld voor de extra strenge eisen in de particuliere en commerciële sector en voldoen zelfs aan de strenge eisen in de horeca. In combinatie met verticale zonweringen (screens) ontstaat een flexibel, textiel ruimteconcept dat uw terras vrijwel het hele jaar door onafhankelijk maakt van het weer.

Pergola Sunrain Q

De PERGOLA SUNRAIN Q combineert modern design met een uitgekiende techniek voor terrasvouwdaken. Vrijstaand of aan de wand gemonteerd is ze bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. 

 

naar de PERGOLA SUNRAIN Q

PERGOLA SUNRAIN L

PERGOLA SUNRAIN L – het terrasvouwdak voor zon, wind en regen. PERGOLA SUNRAIN L overtuigt met het gewelfde, moderne design en installatieafmetingen tot 84,5 m. Mooie en extreem robuuste profielen zorgen ervoor dat het terrasvouwdak al naargelang de afmeting ook bij hoge windkrachten tot negen Beaufort kan worden gebruikt.

naar de PERGOLA SUNRAIN L

PERGOLA SUNRAIN XLM

De PERGOLA SUNRAIN XLM – het terrasvouwdak voor bijzondere afmetingen. Vooral grote terrassen bieden veel comfort. Daarom is het hier extra belangrijk dat zij goed beschermd zijn tegen zon, wind en regen.

naar de PERGOLA SUNRAIN XLM

PERGOLA SUNRAIN S

De PERGOLA SUNRAIN S – het terrasvouwdak voor bestaande constructies. Als op het terras al een houten, aluminium of stalen pergola voorhanden is, is het model PERGOLA SUNRAIN S voor u de juiste variant.

naar de PERGOLA SUNRAIN S