Open Menu

News

PERGOLA SUNRAIN Q: unieke combinatie van modern design en optimale functionaliteit bij zon, regen en wind

Leiner heeft haar zon- en regenweringassortiment uitgebreid met een exclusief terrasvouwdak, de PERGOLA SUNRAIN Q. Dit nieuwe product combineert alle unieke kenmerken van de PERGOLA SUNRAIN met de voordelen van de Q.bus. “Vanuit de markt kwam regelmatig de vraag of de Q.bus ook uitgevoerd kon worden met dezelfde eigenschappen als onze PERGOLA SUNRAIN. Deze uitdaging zijn we aangegaan en we zijn trots op het resultaat”, aldus directeur Jürgen Schulz.

Strakke, stijlvolle vormgeving

Het kubistische design sluit perfect aan bij de huidige moderne architectuur, waarbij strakke lijnen en hoekige vormen leidend zijn. De ruime kleurkeuze voor het frame en het doek zorgen ervoor dat de PERGOLA SUNRAIN Q met objecten in zijn (nabije) omgeving optisch een eenheid vormt.

Optimaal beschermd tegen regen, zon en wind

De PERGOLA SUNRAIN Q biedt 100% bescherming tegen regen door de ultieme combinatie van het waterdichte PRECONTRAINT 302 of SUNWORKER Cristal doek en de speciale techniek die het vouwdak in hoogte verstelbaar maakt en tevens windstabiliteit tot windkracht 9 garandeert. Voor deze innovatieve techniek heeft LEINER een patent aangevraagd. Onder de PERGOLA SUNRAIN Q is men niet alleen beschermd tegen regen, het biedt met een uv-bescherming tot 80 ook een optimale bescherming tegen zonnestraling.

Stijlvol genieten op vrijwel elke denkbare plek

De PERGOLA SUNRAIN Q is veelzijdig toepasbaar en kan op vrijwel elke denkbare plek worden geplaatst - vrijstaand en aan een gevel - en kan voor iedere situatie (privé of commercieel) worden ingezet. Met de geïntegreerde, dimbare led-verlichting creëert u bovendien voor elke gelegenheid de passende sfeer.

Terrassen of open ruimtes krijgen met de PERGOLA SUNRAIN Q een sfeervolle, moderne extra (leef)ruimte met een mediterrane flair, waar men kan ontspannen en vrijwel het hele jaar door van het buitenleven kan genieten.Leiner GmbH
zon- en regenwering 
Augsburger Straße 5,
86497 Horgau
www.leiner-zonwering.nl


 PERGOLA SUNRAIN Q, dag en gesloten, 309x358

 Stijlvolle vormgeving, optimale functionaliteit: de nieuwe PERGOLA SUNRAIN Q van Leiner

 Foto drukkwaliteit downloaden

 PERGOLA SUNRAIN Q 2 Perspektive, dag en open, 309x301

PERGOLA SUNRAIN Q:montage aan de wand, schuine positie vouwdak

Foto drukkwaliteit downloaden

 

PERGOLA SUNRAIN Q, nacht, 309x358

vrijstaand met led-verlichting

Foto drukkwaliteit downloaden


Foto's: copyright Leiner GmbH. publicatie voor pers: gratis