Open Menu

Motorisch aangedreven zonweringen vereisen veiligheid

SAFETY MOTION, HET CONCEPT VOOR NOODGEVALLEN, HELPT U!

Comfortabele cassette-zonweringen zijn uitgerust met een eenvoudig te bedienen, radiografisch bestuurbare motor. Toch is soms zelfs de beste techniek niet perfect...
De vraag is alleen wat u kunt doen om bij een uitgevallen motor de zonwering toch veilig in te sturen. Met SAFETY MOTION (noodhandbediening met draaistang) heeft u uw eigen veiligheidsconcept voor noodgevallen. Als de elektronica onverwachts uitvalt, kunt u de zonwering altijd met een draaistang handmatig insturen.

Profiteer van de vele voordelen:

  • vermijding van eventuele schade aan uw zonwering
  • direct handmatig uw zonwering insturen
  • op safe spelen zonder verlies van comfort

De meeste motorisch aangedreven zonweringen zijn NIET automatisch uitgerust met een windwerk voor de handmatige bediening. Bij een storing kan dat voor vervelende situaties zorgen. Bijvoorbeeld als de zonwering is uitgestuurd en er onweer op komst is. Vooral bij grote zonweringdoeken van 20 m2 en meer is een ernstige schade tot volledige verwoesting onvermijdelijk.

OP AFSTAND BEDIENBARE MOTOR MET NOODHANDBEDIENING
Bij alle LEINER-vakpartners in de BENELUX krijgt u zonweringen met een radiografisch bestuurbare motor die is uitgerust met het noodgevallenconcept SAFETY MOTION. Daarmee is de betrouwbare en veilige bediening van uw zonweringsysteem ook in noodgevallen gegarandeerd. Bij deze doorlopende actie ontvangt u bij een radiografisch bestuurbare motor met handzender de noodhandbediening SAFETY MOTION inclusief draaistang zonder meerprijs! Daarmee bespaart u € 133,-.


Deze actie geldt voor de volgende modellen (alleen enkele installaties):
GARDA HK (en VARIO-VOLANT)
FINO ( en VARIO-VOLANT
COMO (en VARIO-VOLANT
SUNRAIN (en VARIO-VOLANT
CASA SUNRAIN (en VARIO-VOLANT
PIANO (en VARIO-VOLANT)

*De actie geldt niet voor de GASTRO SUNRAIN

SAFETY MOTION hier de brochure

brochure Safety Motion