Open Menu

PERGOLA SUNRAIN L – het terrasvouwdak voor zon, wind en regen

PERGOLA SUNRAIN L – het terrasvouwdak voor zon, wind en regen

PERGOLA SUNRAIN L overtuigt met het gewelfde, moderne design en installatieafmetingen tot 84,5 m. Mooie en extreem robuuste profielen zorgen ervoor dat het terrasvouwdak al naargelang de afmeting ook bij hoge windkrachten tot negen Beaufort kan worden gebruikt. Door de hellingshoek van de installatie loopt het water via de regengoot  of door de voorste staanders af. Een comfortabele radiografisch bestuurbare motor behoort tot de standaarduitvoering en u kunt kiezen uit verschillende hand- of wandzenders.

 

Tot de standaarduitvoering behoort bovendien een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc-materiaal met de hoogste zonbeschermingsfactor 80. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Tegen meerprijs kan de PERGOLA SUNRAIN L ook worden uitgerust met het waterdichte netweefsel Soltis W96.

pergola met zonweringzonnescherm op potenzonnescherm op poten 's nachtszonnescherm op poten met leds

details NL

LEINER LOUNGE kleurenDe PERGOLA SUNRAIN L is verkrijgbaar met een uitval van max. 650 cm. Bij eenvaks installaties bedraagt de max. breedte 500 cm; bij tweevaks installaties max. 900 cm en bij drievaks installaties max. 1300 cm.

 

De PERGOLA SUNRAIN L is verkrijgbaar in de standaardkleuren verkeerswit (RAL 9016); wit (RAL 9010) of in een van de achttien fijne LEINER-LOUNGE-structuurkleuren. Tegen meerprijs kunnen wij bovendien elke gewenste RAL-kleur realiseren – laat u daarover informeren door uw vakpartner!

 

Voor een windstabiele bescherming tegen de zon is de PERGOLA L verkrijgbaar in de uitvoering SUNSHINE – deze heeft een netweefsel en beschermt ook bij hoge windkrachten effectief tegen de zon.

uitvoeringen

Ontdek de vele speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de PERGOLA SUNRAIN L:

 

Pergola L met verlichtingVerlichting

De LED-verlichting die in elke tweede dwarsgording is geïntegreerd, zorgt onder het terrasvouwdak voor een gezellige sfeer. De leds zijn via een handzender dimbaar en kunnen zo aan iedere lichtsituatie worden aangepast.

 

pergola met zonwering en beschermdakBeschermdak

Een beschermdak voor uw terrasvouwdak is optioneel. Het beschermt het gevouwen doek in ingestuurde stand tegen verontreiniging en is (al naargelang de uitval) verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

zonnescherm op poten met verticale zonweringVerticale zonweringen

Voor een nog flexibelere vormgeving van de textiele ruimte kunnen de zijkanten van uw PERGOLA SUNRAIN L worden voorzien van windstabiele verticale zonweringen (zie CANTO SZ). Daarbij liggen de zonweringdoeken beschermd in een cassette. Ze kunnen desgewenst ook worden uitgevoerd met kijkramen van transparant pvc.

pergola met zonwering, warmtestralerWarmtestraler

Met een warmtestraler verlengt u mooie zomeravonden op uw terras en kunt u genieten van een aangename warmte onder uw pergola. De warmtestralers zijn ook passend bij uw pergola verkrijgbaar in een van onze 18 LEINER LOUNGE kleuren. Desgewenst kunt u de heater ook draadloos bedienen en de bediening in uw smartphone integreren.

zonnescherm op poten besturingBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachter: al naargelang de zonnestraling of de windsterkte wordt uw terrasvouwdak automatisch in- en uitgestuurd, ook als u niet thuis bent. Bij terrasvouwdaken is de windwachter vanwege de windgevoeligheid slechts beperkt bruikbaar. De gebruikelijke windwachters zijn berekend op een windkracht van maximaal zes Beaufort.

 

zonnescherm op poten met zijdelingse zonweringZijdelingse zonwering CALYPSO ROLL

De zijdelingse zonwering CALYPSO ROLL beschermt u van opzij tegen zonnestraling en nieuwsgierige blikken – de perfecte aanvulling voor de PERGOLA SUNRAIN L voor uw terras. Bovendien biedt de zijdelingse zonwering bescherming tegen een lichte bries.

pergola met zonweringPERGOLA DUO

Twee PERGOLA SUNRAIN L's kunt u met een GASTRO-frame combineren voor de beschaduwing van grote oppervlakken – de afmetingen zijn flexibel en kunnen aan de individuele terrassituatie worden aangepast.

 

Doekstabiliseringsprofiel (TSP)

Op plaatsen met veel wind kan het doek bij het insturen door de wind omhoog worden gedrukt. Om dit naar mogelijkheid te vermijden, is tegen een meerprijs het doekstabiliseringsprofiel TSP verkrijgbaar dat direct op het zonweringdoek worden genaaid.

 

Uw vakpartner informeert u graag over alle speciale uitvoeringsmogelijkheden van de PERGOLA SUNRAIN L!

zonweringdoeken NL
Zonweringdoek voor regenbestendige zonweringenExclusieve zonweringdoeken voor iedere voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk unicaat door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

 

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit tal van dessins. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

 

Neus rond in de   LEINER-stofcollectie of vraag advies bij uw  vakpartner!

techniek NL

pergola met zonwering, PERGOLA SUNRAIN L TechniekDe PERGOLA SUNRAIN L kan aan een wand of aan een vaste constructie worden gemonteerd.

download NL

catalogus PERGOLA SUNRAINVoor meer informatie over het model PERGOLA SUNRAIN L verwijzen wij u naar onze PERGOLA SUNRAIN-brochure of direct naar uw vakpartner.

 

Wat is...?

 • Onderdakzonwering
  xDeze wordt bij glazen terras-/verandadaken onder de beglazing aangebracht. De onderdakzonwering is zodanig geconstrueerd dat deze speciaal geschikt is voor plaatsen die tegen de wind beschut zijn.
 • Noodhandbediening motoren (SAFETY MOTION)
  xDe noodhandbediening SAFETY MOTION is het concept voor noodgevallen – als de radiografisch bestuurbare motor van uw zonwering eens niet mocht functioneren, kan de zonwering met de noodhandbediening worden gesloten met behulp van de draaistang.
 • Dwarsprofiel
 • Regendak
  xHet regendak, ook beschermdak genoemd, beschermt de open knikarmzonwering in ingestuurde toestand tegen weersinvloeden en verontreinigingen – het is vooral aan te bevelen als de zonwering aan een onbeschermde gevel is gemonteerd. Als alternatief biedt LEINER een gepatenteerd, verstelbaar regendak aan voor de optimale aanpassing aan de ingestelde zonweringhelling. Dit is ook aan te bevelen voor semi-cassettes en cassette-zonweringen.
 • VARIO-VOLANT
  xVARIO-VOLANT is een in het uitvalprofiel variabel oprolbaar zonweringdoek dat kan worden gebruikt als bescherming tegen inkijk vanaf naburige grondstukken of balkons. De belangrijkste taak is echter de aanpassing van de zonwering aan de stand van de zon. Vooral bij terrassen op het westen – die vaak zijn blootgesteld aan de laagstaande zon – heeft een zonwering zonder VARIO-VOLANT maar een beperkte werking. Door het eenvoudig uitsturen van de VARIO-VOLANT, waarvoor naast de normale zonweringdoeken ook speciale materialen ter beschikking staan, wordt het schaduwgedeelte groter. Alle VARIO-VOLANTS van LEINER zijn desgewenst ook automatisch bestuurbaar via radiografische afstandsbediening.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

Welke zonwering is
voor mij het
meest geschikt?

naar de zonweringplanner

 • mogelijk tot 13 m breedte
 • tot 6,5m uitval mogelijk
 • met radiografische afstandsbediening mogelijk
 • met LED verlichting mogelijk
 • Maximale windkracht 7-9 bft