Open Menu

PERGOLA SUNRAIN L – het terrasvouwdak voor zon, wind en regen

pergola met zonwering, warmtestralerWarmtestraler

Met een warmtestraler verlengt u mooie zomeravonden op uw terras en kunt u genieten van een aangename warmte onder uw pergola. De warmtestralers zijn ook passend bij uw pergola verkrijgbaar in een van onze 18 LEINER LOUNGE kleuren. Desgewenst kunt u de heater ook draadloos bedienen en de bediening in uw smartphone integreren.

zonnescherm op poten besturingBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachter: al naargelang de zonnestraling of de windsterkte wordt uw terrasvouwdak automatisch in- en uitgestuurd, ook als u niet thuis bent. Bij terrasvouwdaken is de windwachter vanwege de windgevoeligheid slechts beperkt bruikbaar. De gebruikelijke windwachters zijn berekend op een windkracht van maximaal zes Beaufort.

 

zonnescherm op poten met zijdelingse zonweringZijdelingse zonwering CALYPSO ROLL

De zijdelingse zonwering CALYPSO ROLL beschermt u van opzij tegen zonnestraling en nieuwsgierige blikken – de perfecte aanvulling voor de PERGOLA SUNRAIN L voor uw terras. Bovendien biedt de zijdelingse zonwering bescherming tegen een lichte bries.