Open Menu

WGB 150 SZ PERGOLA – voor textielruimtes

 

WGB 150 SZ PERGOLA – voor textielruimtes

Voor grote terrassen is de WGB 150 SZ PERGOLA - zonwering voor de serre de juiste keuze: door de bevestiging van de kast aan de wand en de ondersteuning door de geleiderails, kunnen ze optimaal in de schaduw worden gezet. De ondersteuning absorbeert de windkrachten die op het systeem inwerken - daarom is de WGB 150 SZ PERGOLA ook geschikt voor de montage op sterk thermisch geïsoleerde gevels. Een speciale veertechniek zorgt voor een permanente hoge spanning van het doek. De nieuwe SZ-technologie (zijdelingse zomen) maakt het systeem bijzonder windstabiel. Het doek wordt in de geleiderails geleid en zijdelings gehouden.
Bij de WGB 150 SZ PERGOLA lopen de stofnaden parallel aan het uitvalprofiel. Hierdoor is het mogelijk om de SZ-technologie te combineren met een bijzonder stabiel en groot doekrol. Daarom bevelen wij streeploze doeken aan.

 

 slider uitschuifbare luifel terrasoverkapping met zonneschermzonnescherm met geleiders

Details

LEINER LOUNGE kleurenDe WGB 150 SZ PERGOLA is leverbaar tot een maximale breedte van 600 cm en een maximale hoogte van 500 cm; serie-systemen met 2 velden kunnen een maximale breedte van 1200 cm en een maximale hoogte van 500 cm hebben. De standaarduitvoering is voorzien met een elektromotor.

 

De WGB 150 SZ PERGOLA is verkrijgbaar in de standaardkleur verkeerswit (RAL 9016) en in een van de achttien fijn-structuurkleuren LEINER-LOUNGE. Tegen meerprijs kunnen wij ook elke gewenste RAL-kleur produceren - raadpleeg uw vakpartner.

uitvoeringen

Ontdek de vele mogelijkheden van de speciale uitvoeringen van de WGB 150 SZ PERGOLA:

 

uitschuifbare luifel terras met motoraandrijving

In plaats van de elektromotor in de standaarduitvoering is als optie ook een afstand bediende motor leverbaar - in deze uitvoering kan het doek comfortabel met de afstandsbediening worden aangestuurd.

 

overkapping met zonnescherm aansturingaansturing

Volautomatische bedieningselementen vullen de elektrische aandrijving aan en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windmonitoren: afhankelijk van de zonnestraling of windkracht wordt uw serre beschaduwing automatisch in- of uitgeschoven, zelfs wanneer u niet thuis bent. Houd er echter rekening mee dat een elektronische regeling uw beschaduwing van de serre niet tegen plotselinge sterke windstoten beschermt.

 

Uw vakpartner adviseertwij adviseren u graag over alle speciale uitrustingsvarianten van de WGB 150 SZ PERGOLA

zonweringdoeken
LEINER zonwering doekenExclusieve doeken voor elke smaak

Alleen de combinatie van hoogwaardige zonweringstechniek met een weerbestendige maar toch nobele zonweringdoek maakt uw persoonlijke zonwering uniek

 

LEINER doeken zijn bekend om hun kwaliteit en de brede keuze aan verschillende designs. Onze collectie omvat meer dan 200 designs uit verschillende kleurwerelden en vele speciale stoffen - met een verscheidenheid aan patronen, variërend van klassieke blokstrepen tot tijdloze stoffen tot moderne strepen. Last but not least beschermen LEINER zonweringdoeken tot een beschermingsfactor 80 tegen UV-straling.

 

De doeken van de WGB 150 SZ PERGOLA worden dwars geconfectioneerd. Daarom adviseren wij doeken zonder strepen. Dankzij de SZ-technologie kunnen ook de zwaardere waterdichte doeken van de Soltis W96 en Précontraint 302 collectie worden gebruikt.

 

Blader door de  stoffencollectie van LEINER of vraag advies aan uw vakpartner.

techniek

zonnescherm met geleidersDe WGB 150 SZ PERGOLA kan gewoon met wandhouders monteerd worden.

afbeelding: wandhouder

zonnescherm met geleiders WGB 150 SZ PERGOLA geleiderhouderBijzonder stabiele geleidingsrails zorgen voor de functie van de SZ-techniek.

 

afbeeldingen: geleiderhouder voor enkele installatie en voor het midden van tegen elkaar liggende systemen

overkapping met zonnescherm WGB 150 SZ PERGOLA, paal met voetplatStabiele steunen zorgen voor een veilige houvast.

 

afbeelding: paal met voetplaat

uitschuifbare luifel terras WGB 150 SZ PERGOLA zijaanzichtStabiele steunen zorgen voor een veilige houvast.

 

afbeelding: zijaanzicht

Download

overkapping met zonnescherm WGB 150 SZ PERGOLA brochureVoor meer informatie over de WGB 150 SZ PERGOLA verwijzen wij u naar onze brochure of direct naar uw vakpartner.

 

Wat is...?

 • SZ
  x

  De SZ is een windstabiel zonweringsysteem met een ritsgeleiding in de zijdelingse geleiders, het zogenaamde ZIP-systeem. De maximale windbelastbaarheid is afhankelijk van de grootte en de montagesituatie.

 • Onderdakzonwering
  x

  Deze wordt bij glazen terras-/verandadaken onder de beglazing aangebracht. De onderdakzonwering is zodanig geconstrueerd dat deze speciaal geschikt is voor plaatsen die tegen de wind beschut zijn.

 • LEINER LOUNGE KLEUREN
  xDe LEINER LOUNGE KLEUREN worden gebruikt op de zonweringelementen en onderscheiden zich door een zeer fijn gestructureerd oppervlak en een speciaal metallic-effect. De hoogwaardige poedercoating is in totaal 18 kleuren verkrijgbaar en bovendien extreem robuust.
 • Radiografisch bestuurbare motor
  x

  De radiografisch bestuurbare motor is een elektrische aandrijving met geïntegreerde ontvanger. Via een handzender kan de aandrijving eenvoudig en zonder schakelaar bediend worden. Een voordeel is de ongecompliceerde montage.

 • Breedte van de zonwering
  x

  De breedte van een zonwering is per definitie groter dan de breedte van het zonweringdoek.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

Welke zonwering is
voor mij het
meest geschikt?

naar de zonweringplanner

 • mogelijk tot 6m breedte
 • tot 5m uitval mogelijk
 • koppelbaar tot 12m breedte
 • met radiografische afstandsbediening mogelijk
 • io homecontroll mogelijk

'