Open Menu

De zonwering CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT – de cassette voor zon en regen

Ontdek de speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de cassette-zonwering CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT:

 

regenwerend zonnescherm met wind protectWind-Protect-Systeem

Het Wind-Protect-Systeem WPS is een innovatie van LEINER en werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de aangescherpte eisen voor horecazonweringen. Het Wind-Protect-Systeem WPS is ook verkrijgbaar voor de CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT: door vastzetbare staanders aan het uitvalprofiel voorlijst wordt de windstabiliteit van uw zonwering aanzienlijk verbeterd. Al naargelang de afmetingen van de zonwering biedt het systeem bescherming tot windkracht 8 – ook bij plotselinge windvlagen. Bekijk de video van een windkanaaltest van het Wind-Protect-Systeem.

 

regenwerend zonnescherm met motorAandrijving

In plaats van een elektromotor in de standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor een op afstand bedienbare motor. Dankzij de Somfy io radiotechnologie functioneert het in- en uitsturen niet alleen via een afstandsbediening. U kunt desgewenst ook uw smartphone voor de bediening gebruiken. Door het io radiosysteem kunt u de bediening van uw zonwering ook in uw smartphone integreren.   

 

De VARIO-VOLANT kan met een draaistang eenvoudig in en uit worden gestuurd. Als de zonwering is uitgerust met een op afstand bedienbare motor, kan ook de VARIO-VOLANT worden voorzien van een op afstand bedienbare motor – voor maximaal comfort!

 

regenwerend zonnescherm met ledsVerlichting

Optioneel is de CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT te verkrijgen met geïntegreerde LED verlichting in de armen, op wens is deze ook op afstand te dimmen. Door het indirekte licht ontstaat een sfeervolle atmosfeer onder de CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT.