Open Menu

Impressum

Informatie overeenkomstig § 5 TMG (Duitse telemediawet):

LEINER GmbH

Augsburger Straße 5

D-86497 Horgau

 

Vertegenwoordigd door directeurs:

Dipl.‑Kfm. Jürgen Schulz

Dr. Herbert Kristler

Alessio Bellin

 

De disclaimer geldt ook voor: vakpartners.leiner-zonwering.nl 

Contact:

Telefoon: +49 (0) 82 94 2 92-0

Telefax: +49 (0) 82 94 2 92-39

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Registervermelding:

Vermelding in het handelsregister.

Registerrechtbank: kantongerecht Augsburg

Registernummer: HRB 14148

BTW-ID-nummer conform § 27a Duitse wet omzetbelasting: DE 166990900

 

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 lid 2 RStV (Duits nationaal omroepverdrag):

LEINER GmbH

drs. hw. Jürgen Schulz

Augsburger Straße 5

D-86497 Horgau

 

LEINER GmbH is een onderneming van Gibus S.p.A.

 

Bron: https://www.e-recht24.de

 

Aansprakelijkheidsuitsluiting (disclaimer)

Aansprakelijkheid voor inhouden

Als dienstenaanbieder zijn wij volgens § 7 lid1 TMG (Duitse telemediawet) wettelijk verantwoordelijk voor de eigen inhouden op deze pagina's. Volgens §§ 8 t/m 10 TMG zijn wij als dienstenaanbieder echter niet verplicht, doorgegeven of opgeslagen informaties te bewaken of naar omstandigheden te zoeken die wijzen op een onwettige activiteit. Hiervan onverlet blijven verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van de informatie volgens de algemene wetgeving. Een dienaangaande aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip van kennisneming van een concrete rechtsschending. Bij bekendwording van dienovereenkomstige rechtsschendingen zullen wij deze inhouden per omgaande verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor koppelingen (links)

Onze presentatie bevat koppelingen naar externe internetpagina's van derden op wier inhoud wij geen invloed hebben. Derhalve kunnen wij voor deze internetpagina's ook geen aansprakelijkheid aanvaarden. De verantwoordelijkheid voor de inhouden van de gekoppelde pagina's berust steeds bij de betreffende aanbieders of providers van de pagina's. Op het tijdstip van koppeling werden de gekoppelde pagina's gecontroleerd op mogelijke rechtsschendingen. Onwettige inhouden waren op het tijdstip van koppeling niet herkenbaar. Zonder concrete aanwijzingen voor een rechtsschending is een permanente inhoudelijke controle van de gekoppelde sites echter onevenredig. Bij bekendwording van rechtsschendingen zullen wij dergelijke inhouden per omgaande verwijderen.

 

Auteursrecht

De door de pagina-providers opgemaakte inhouden en werken op deze pagina's zijn onderhevig aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, bewerking, verspreiding en elk commercieel gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteur resp. ontwerper. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor privégebruik en niet voor commerciële doeleinden. Indien de inhouden op deze pagina niet door de provider werden opgemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name de inhouden van derden worden als zodanig gekenmerkt. Indien u desondanks een rechtsschending mocht bemerken, verzoeken wij om een dienovereenkomstige mededeling. Bij bekendwording van rechtsschendingen zullen wij dergelijke inhouden per omgaande verwijderen.

Bronverwijzing: Disclaimer eRecht24