Open Menu

Cassette-zonweringen /
Modellen

Cassette-zonweringen – altijd een goede keus

Hoogwaardige cassette-zonweringen zijn de toppers onder de zonweringen en overtuigen met tal van voordelen: In gesloten toestand beschermt een cassette zowel het zonweringdoek als de armen optimaal tegen weersinvloeden. Bovendien kunnen de cassettes op verschillende manieren en onopvallend in bijna elke gevel geïntegreerd worden – op balkon of terras, met en zonder VARIO-VOLANT of als SUNRAIN-model voor gebruik bij zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

Casa Sunrain

De zonwering CASA SUNRAIN – de cassette voor zon en regen. De CASA SUNRAIN combineert alle voordelen van een cassette-zonwering met die van de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie.

naar de CASA SUNRAIN

Como

COMO – de cassette-zonwering voor allerstrengste vereisten.
De oorspronkelijk voor extreme dimensies geconstrueerde en desondanks met een cassettehoogte van slechts 17 cm uitgevoerde LEINER-cassette-zonwering COMO beantwoordt aan de strengste vereisten.

naar de COMO

Fino

De cassette-zonwering FINO – in een elegant en tijdloos design.
De cassette-zonwering FINO is momenteel ons populairste model en de LEINER-topseller.

naar de FINO

Piano

De PIANO VARIO-VOLANT – de kubusvormige cassette-zonwering.
Een tijdloze architectuur is te herkennen aan heldere lijnen. Een mooi vormgegeven zonwering die zich aan de rechtlijnige bouw aanpast zorgt voor een uniform design. Met de kubusvormige vormgeving is de casset-te-zonwering PIANO een perfecte aanvulling bij moderne huizen

naar de PIANO

Riva

RIVA – de flexibele kleine cassette-zonwering.
De cassette-zonwering RIVA heeft ondanks haar compacte, maar toch filigrane bouwwijze en een cassettehoogte van slechts 12 cm veel te bieden.

naar de RIVA

Pico

PICO – de compacte cassette voor kleine terrassen en balkons.
De compacte PICO cassette werd speciaal ontwikkeld voor kleinere afmetingen. De filigrane en toch uiterst stabiele bouwwijze verfraait elk balkon en terras.

naar de PICO

Garda HK

GARDA HK – de semi-cassette-zonwering met een groot uitvalprofiel.
Zij het geopend of gesloten – de GARDA HK past met haar rustige design perfect bij elke bouwstijl.

naar de GARDA HK