Open Menu

Uw transparente woonruimte te midden van de natuur.

Glassystemen

Er is pas sprake van een goed design als er niets meer kan worden weggelaten.` U kunt een fraai terrasbeglazingsysteem verwachten dat voldoet aan de hoogste eisen waar het een tijdloos helder design betreft en dat zich aan elke bouwstijl aanpast –architectonisch, puristisch, kubisch. Het AREA terrasbeglazingsyteem biedt u een goed beschermde ruimte midden in de natuur. U kunt meer onafhankelijkheid van het weer verwachten en een terras dat u het hele jaar kunt gebruiken. Afhankelijk van de hoogte van de balken kunt u tot 6 meter diepte overkappen. Breid uw huis uit met een transparant sieraad. Uw gezin, uw vrienden en niet op de laatste plaats uzelf zullen uw nieuwe lievelingsplek niet meer willen missen. Het AREA terrasbeglazingsysteem is verkrijgbaar in de uitvoeringen exclusiv en classic en u kunt het uitbreiden met AREA led, AREA slide, AREA slim en AREA fix.

glazen overkapping area exclusiv teaserglazen overkapping area exclusiv teaser over

AREA exclusiv

AREA exclusiv maakt indruk met zijn puristische design, - de zijn overtuigend fraaie uiterlijk zonder dakoverstek en geïntegreerde dakgoot.

naar AREA exclusiv

overkapping aan huis, area classic teaseroverkapping aan huis, area classic teaser over

AREA classic

AREA classic - de klassieke versie met zijn tijdloze stijl heeft een dakoverstek. Als optie kan deze met een dakgoot worden uitgevoerd.

naar AREA classic

glazen wand overkapping area slide teaserglazen wand overkapping area slide teaser over

AREA slide

De lichtlopende schuifelementen van AREA slide maken de opening van uw AREA classic of exclusiv met slechts een handgreep mogelijk. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk.

naar AREA slide

veranda bioklimatiek teaserveranda bioklimatiek teaser over

AREA free

Het glazen schuifdak AREA free zorgt voor het bioklimatische effect onder uw terrasbeglazingssysteem. Hittestuwingen behoren daarmee tot het verleden. Het elektrische dakraam zorgt ervoor dat de hitte op natuurlijke wijze naar boven kan ontwijken.

naar de AREA free