Open Menu

AREA exclusiv
HELDER. PURISTISCH. ELEGANT.

 

AREA exclusiv - HELDER. PURISTISCH. ELEGANT.

AREA exclusiv maakt indruk dankzij zijn architectonische design, – de zijn overtuigend fraaie uiterlijk zonder dakoverstek en geïntegreerde dakgoot. Het design van AREA exclusiv kent tal van verfijnde details. Alle technische componenten zijn aan het oog onttrokken en lijken optisch alsof ze uit een stuk materiaal vervaardigd zijn. Elegante afdekprofielen ontrekken schroeven, moeren en montagebouten aan het oog.

 

U kunt AREA exclusiv uitbreiden en combineren.

Maak ook gebruik van de AREA slide of de vaststaande glaselementen van AREA fix en slim.

Dankzij de lichtlopende schuifelementen van AREA slide opent u uw serre met slechts een handgreep. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk.

Het vaste glaselement AREA fix biedt u een solide vaste beglazing en beschermt zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje — behaaglijker. De solide vaste beglazing AREA slim biedt u bij een dakdiepte tot 3 m als praktisch profielloos glassysteem een maximum aan tranparantie en een haast oneindig uitzicht naar buiten.

Met AREA led - de dimbare led-verlichting - zorgt u voor een aangename sfeer en geniet u volop van de avonden op uw terras. Noodafwatering in het AREA-terrasbeglazingsysteem zorgt voor bescherming tegen vorstschade.

 

Overkappingen terras, area exclusiv, sliderOverkappingen terras, area met leds, sliderKaltdach TerrasseKaltdach Terrasse 1Kaltdach Terrasse 2

Details NL

LEINER LOUNGE kleurenAREA exclusiv kan tot een dakbreedte van 700 cm als enkelvoudig element gerealiseerd worden. Bij grotere breedten worden de profielen gekoppeld. Maximale diepte van het dak bij AREA 100 bedraagt 325 cm en bij AREA 150 600 cm. De daadwerkelijk te realiseren bouwmaten zijn afhankelijk van de regionale sneeuwbelastingsklasse.

 

U verkrijgt de AREA exclusiv in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of Verkeerswit (RAL 9016; of in een van de 15 overige LEINER LOUNGE fijnstructuurkleuren. Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur– vraag uw leverancier om advies!

Bioklimatiek
AREA free

Bioklima Terrassendach

Bij het openen genereert AREA free een bioklimatische luchtcirculatie. Dat wil zeggen, dat de warme lucht op natuurlijke wijze kan ontwijken. AREA free sluit absoluut regendicht.

 

Het glazen schuifdak kan zowel met AREA exclusiv 150 als met AREA classic 150 worden gecombineerd. Bovendien kan elk terrasdak hiermee ook achteraf nog worden uitgerust.

uitvoering
AREA classic mit BeleuchtungAREA led

Dimbare AREA led-elementen zorgen desgewenst voor een sfeervolle verlichting. Achteraf inbouwen is altijd mogelijk.
Bij de aanschaf van een AREA exclusiv glazen terrassystem krijgt u er gratis verlichting bij: het AREA led starterpakket ter waarde van 775,- euro!
Een het lezen van onze actie flyer.

 

aluminium overkapping met glazen wanden area slideAREA slide

Met de AREA slide - frameloze, lichtlopende schuifelementen maakt u uw serre gemakkelijk open en dicht.

Aluminum overkapping met glazen wandenAREA fix

AREA fix - de vastgemonteerde elementen zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen weer en wind. Regen en wind houdt u gewoon buiten.

 

 

glazen overkappingAREA slim

Het bijna profielloos glassysteem biedt u bij een dakdiepte tot 3 m een maximum aan tranparantie en een haast oneindig uitzicht naar buiten.

warmtestraler voor aluminum overkappingWarmtestraler

Met een terras-heater verlengt u mooie zomeravonden op uw terras en kunt u genieten van een aangename warmte onder uw terrasdak. De terras-heaters zijn ook passend bij uw terrasdak verkrijgbaar in een van onze 18 LEINER LOUNGE kleuren. Desgewenst kunt u de heater ook draadloos bedienen en de bediening in uw smartphone integreren.

Beschaduwing NL
glazen overkapping met onderdak zonwerOnderdakzonwering

Beschermd onder een classic of exclusiv gemonteerd kunnen deze u ook als het waait doeltreffend tegen teveel zon beschermen.

 

terrasoverkapping aluminium met zonwerVerandazonwering

Gemonteerd op de AREA beschermen ze tegen oververhitting Dit is de ideale oplossing, vooral bij grote dakoppervlakken.

 

terrasoverkapping aluminium met zonwering verticaalWindstabiele verticale zonwering

De CANTO QSZ past waar het ontwerp, afmetingen en functie betreft optimaal bij de AREA. Zo kunt u de zij- en voorkanten tegen de zon beschermen en nieuwsgierige blikken van de buren buiten houden.

Techniek

overkapping aluminium area exclusiv 100 muuraansluitingAREA exclusiv 100

 

 

Afbeelding: AREA exclusiv 100 muuraansluiting

overkapping aluminium area exclusiv 150 muuraansluitingAREA exclusiv 150

 

 

Afbeelding: AREA exclusiv 150 muuraansluiting

Download NL

Catalogus AREA verandaMeer informatie over het AREA terrasbeglazingsysteem vindt u in onze AREA-catalogus. U kunt deze downloaden (PDF) of haal 'm direct bij uw leverancier.

 

AREA led AKTION

Wat is...?

 • Sneeuwlast
  xDe sneeuwlast is de last waarmee de sneeuw op grond van zijn gewicht op het gebouw inwerkt – en wel als zogenaamde oppervlaktelast verticaal ten opzichte van het grondoppervlak. Deze is afhankelijk van de geografische ligging en de hoogte boven NAP. Voor een juiste en vooral veilige configuratie van uw terrasbeglazingssysteem moet de voor uw omgeving aangegeven sneeuwlast absoluut in acht worden genomen. De te realiseren bouwgrootte is namelijk afhankelijk van de regionale sneeuwlastklasse. Let daarom op de juiste keuze tot 85 kg/m² of 125 kg/m². Een veilige montage is niet mogelijk als geen rekening wordt gehouden met de regionale sneeuwlast. Zie in het lexicon onder Sneeuwlastzones
 • Statische berekening
  xDe statische berekening van LEINER is een gekeurde statische berekening voor de zelf geproduceerde terrasbeglazingssystemen. Alle LEINER AREA terrasbeglazingssysteem werden statisch berekend, en vervolgens door het bouwtoezicht gecontroleerd en vrijgegeven.
 • Enkel veiligheidsglas (EVG)
  xDoor een thermische behandeling van het glas krijgt het enkele veiligheidsglas (EVG) nieuwe materiaaleigenschappen die meer veiligheid bieden. Als het glas breekt, ontstaan bij EVG geen gevaarlijke scherven, waardoor het gevaar voor letsel afneemt. EVG is bovendien extreem belastbaar, buig- en slagvast. EVG wordt toegepast bij AREA fix en AREA slide.
 • Magneetslot
  xDit is de comfortabele standaardvergrendeling en –bedieningsvariant voor ons glazen schuifsysteem AREA slide.
 • Thermische scheiding
  xBij thermisch gescheiden aluminiumprofielen zijn de beide helften van het hollekamerprofiel van elkaar gescheiden door het inwendige isolatiemateriaal, zodat het warmteverlies van het metaal naar buiten of de 'koudestraling' naar binnen onderbroken wordt. Bij een thermische scheiding wordt de vorming van condenswater vermeden. Zie in het lexicon onder Koud dak

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

 • dakbreedte t/m 7 m niet gekoppeld mogelijk
 • dakdiepte t/m 6 m mogelijk
 • dakdiepte t/m 3,25 m mogelijk
 • neiging van 3-28 graden mogelijk
 • gekoppeld mogelijk
 • met LED verlichting mogelijk