Open Menu

Leiner

Vertrouwd en sterk vanuit haar standplaats Duitsland

LEINER GmbH

Leiner, in 1839 opgericht als Zwabische bankwerkerij, is nu als LEINER GmbH een succesvolle middenstandsonderneming die zich sinds 1975 heeft gespecialiseerd in de productie van zonweringen en beschaduwingssystemen voor de Duitse en internationale markt.

Wij verbinden meer dan 180 jaar ervaring in de metaalbouw met de consequente ontwikkeling van nieuwe en de optimalisering van onze bestaande producten. Wij zijn vast verankerd in de productiestandplaats Duitsland. Met bijna 150 medewerkers produceren wij uitsluitend in Horgau/Beieren voor de wereldwijde verkoop en beschikken daarvoor over een productie-, magazijn- en kantooroppervlak van meer dan 17.000 m2. Ons team bestaat uit experts met jarenlange ervaring en een omvangrijke knowhow. Wij vervullen de wensen en eisen van onze klanten met veel flexibiliteit en innovatiekracht.

Ook in het hoogseizoen zijn wij snel en betrouwbaar en kunnen we korte levertijden garanderen. Ons eigen gespecialiseerde logistiek- en transportsysteem zorgt daarbij voor een zorgvuldige en productvriendelijke levering van uw zonwering.

Onze zonweringen en beschaduwingsinstallaties onderscheiden zich vooral door hun uitstekende kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. In combinatie met tal van aantrekkelijke, ook later te vervangen doekdessins zijn onze zonweringen producten voor het leven.

Met de SUNRAIN zon- en regenweringen hebben wij een gepatenteerd productsysteem in ons assortiment dat zowel voor particuliere gebruikers als horecaondernemers nieuwe, flexibele mogelijkheden biedt voor een holistisch textiel outdoorconcept met bescherming tegen regen, zon en wind.

LEINER-zonweringen en beschaduwingsinstallaties zijn uitsluitend verkrijgbaar bij vakbedrijven. Deze experts adviseren u - ook bij u thuis - over het meest geschikte product uit ons assortiment, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Bovendien waarborgt de montage door de ervaren vakpartner de veiligheid en een optimaal gebruiksgemak van uw zonwering.


Bij informatie en advies over zon- en regenweringen voor de horeca staan onze vakpartners graag voor u klaar.

Milieubescherming is een taak van onze management

 

"Ons milieu ligt ons na aan het hart. Producten met een lange levensduur zijn bij uitstek geschikt om grondstoffen en het milieu te beschermen."

 

Jürgen Schulz, directeur LEINER GmbH

 

 

LEINER is lid van het industrieverbond ITRS donateur van het RS vakverbond en donateur van het KTex.