Open Menu

Voor elk terras de perfecte bescherming tegen zon, regen en wind

Terras

Het terras is een populaire plek om thuis in uw vrije tijd te genieten. Bij de LEINER-terraszonweringen vindt u ook voor uw terras het juiste model: kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en dankzij een omvangrijk assortiment zonweringdoeken en kleurwerelden ook optisch de perfecte uitbreiding. Trouwens: onze zonweringen kunnen op bestaande gebouwen gemonteerd of – bij een nieuw gebouw – al bij begin van de bouw ingepland worden. Onze vakpartners adviseren u graag.

zonwering buiten met kassettezonwering buiten met kassette, over

Cassette-zonweringen

Cassette-zonweringen – altijd een goede keus. Hoogwaardige cassette-zonweringen zijn de toppers onder de zonweringen en overtuigen met tal van voordelen:


In gesloten toestand beschermt een cassette zowel het zonweringdoek als de armen optimaal tegen weersinvloeden. Bovendien kunnen de cassettes op velerlei manieren en onopvallend in bijna elke gevel geïntegreerd worden – op balkon of terras, met en zonder Vario-Volant of als SUNRAIN-model voor gebruik bij zon en regen.

De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u vele jaren genieten van uw zonwering.

+ naar de modellen

zonnescherm terraszonnescherm terras, over

Knikarmzonweringen

Open knikarmzonweringen – veilig en duurzaam. Knikarmzonweringen van LEINER kunnen veel, zijn robuust en zien er ook nog eens goed uit – perfect geschikt dus voor grote


beschaduwingsvlakken. Ze worden bij voorkeur ingezet op balkons en terrassen, maar zijn verkrijgbaar voor gastronomie en hotellerie, met of zonder Vario-Volant en als SUNRAIN-modellen voor het gebruik bij zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u vele jaren genieten van uw zonwering.

+ naar de modellen

zonwering buitenzonwering buiten, over

Zonweringen met Vario-Volant

Zonweringen met VARIO-VOLANT - voor nóg meer schaduw. De VARIO-VOLANT is een vooraan in het uitvalprofiel geïntegreerde, variabel oprolbare zonweringdoek die het beschaduwingsvlak van uw zonwering perfect aanpast aan de stand van de zon – met name bij balkons of


terrassen op het westen, met laagstaande zon wordt het beschaduwingsvlak, en daarmee uw comfort, vergroot. Bovendien kan de VARIO-VOLANT dienen als inkijkbescherming naar aangrenzende terrassen of balkons.

Diverse aandrijvingen, handbediend per draaistang of comfortabel per radiografisch bestuurbare motor, ronden het omvangrijke LEINER-VARIO-VOLANT-programma af.

+ naar de modellen

SUNRAIN zonneschermen terrasSUNRAIN zonneschermen terras, over

Pergolasystemen

Pergolasystemen – de exclusieve bescherming voor uw terras. Terrasvouwdaken - ook PERGOLA SUNRAIN genoemd - worden vooral voor grote terrassen als extra bescherming tegen zon en harde wind ingezet.


De Pergola-modellen van LEINER zijn ontwikkeld voor extra strenge vereisten in de particuliere en d commerciële sector en voldoen zelfs aan de strenge eisen van de gastronomie. In de combinatie met verticale zonweringen ontstaat een flexibel, textiel ruimteconcept dat uw terras grotendeels onafhankelijk maakt van het weer.

+ naar de modellen

q.bus zonneschermen terrasq.bus zonneschermen terras, over

Q.bus | Q.bus SZ

Q.bus | Q.bus SZ – de ongelooflijk flexibele beschaduwing. Het buitengewone, innovatieve beschaduwingssysteem Q.bus | Q.bus SZ beantwoordt aan de hoogste eisen en past perfect bij de moderne architectuur.

+ naar de modellen