Open Menu

Pergolasystemen / Modellen

Pergolasystemen / Modellen

Pergolasystemen – de exclusieve bescherming voor uw terras

Terrasvouwdaken - ook PERGOLA SUNRAIN genoemd - worden vooral voor grote terrassen als extra bescherming tegen zon en harde wind ingezet. De Pergola-modellen van LEINER zijn ontwikkeld voor de extra strenge vereisten in de particuliere en commerciële sector en voldoen zelfs aan de strenge eisen in de horeca. In combinatie met verticale zonweringen ontstaat een flexibel, textiel ruimteconcept dat uw terras vrijwel het hele jaar door onafhankelijk maakt van het weer.

PSQ Pergola, vrijstaand zonneschermPSQ Pergola, vrijstaand zonnescherm, over

Pergola Sunrain Q

De PERGOLA SUNRAIN Q combineert modern design met een uitgekiende techniek voor terrasvouwdaken. Vrijstaand of aan de wand gemonteerd is ze bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. 

naar de PERGOLA SUNRAIN Q

zonnescherm met staanderszonnescherm met staanders, over

Pergola Sunrain L

PERGOLA SUNRAIN L – het terrasvouwdak voor zon, wind en regen. PERGOLA SUNRAIN L overtuigt met het gewelfde, moderne design en installatie-afmetingen tot 84,5 m2. Mooie en extreem robuuste profielen zorgen ervoor dat het terrasvouwdak al naargelang de afmeting ook bij hoge windkrachten tot negen Beaufort kan worden gebruikt.

naar de PERGOLA Sunrain L

zonnescherm met staanders windvastzonnescherm met staanders windvast over

Pergola Sunrain XLM

De PERGOLA SUNRAIN XLM – het terrasvouwdak voor bijzondere afmetingen. Bijzonder grote terrassen bieden wel veel comfort maar er zijn ook speciale eisen aan de bescherming tegen zon, wind en regen.

naar de Pergola Sunrain XLM

zonnescherm vrijstaandzonnescherm vrijstaand, over

PERGOLA SUNRAIN S

De PERGOLA SUNRAIN S – het terrasvouwdak voor bestaande constructies. Als er op het terras al een houten, aluminium of stalen constructie staat, is het model PERGOLA SUNRAIN S voor u de juiste variant.

naar de PERGOLA SUNRAIN S

pergola zonwering elektrischpergola zonwering elektrisch over

WGB 150 SZ PERGOLA

Voor grote terrassen is de WGB 150 SZ PERGOLA - zonwering voor de serre de juiste keuze: door de bevestiging van de kast aan de wand en de ondersteuning door de geleiderails, kunnen ze optimaal in de schaduw worden gezet. De SZ technologie op de geleiderails maakt dit systeem zeer windstabiel.

Naar de WGB 150 SZ PERGOLA