Open Menu

De glasconstructie als verlengde van uw woonkamer

Glasconstructies

In lichtdoorstroomde glasconstructies en serres kan men altijd en in alle jaargetijden beschermd tegen kou en wind genieten van de zon. Vooral in de zomer kan de hitte op uw lievelingsplekje al snel opgestuwd worden. In dat geval helpen hoogwaardige en perfect afgewerkte beschaduwingsinstallaties om de hoeveelheid warmte en licht – en daarmee het klimaat in de ruimte – te reguleren. Overigens: De duurzame LEINER-beschaduwingssystemen zijn geschikt voor uiteenlopende dakvormen. Desgewenst kan de elektromotor van de standaarduitvoering worden gecompleteerd met volautomatische besturingen. Ze zijn verkrijgbaar voor alle zon-, wind- en regenwachters – onze vakpartners adviseren u graag.

horizontale zonwering buitenhorizontale zonwering buiten, over

Verandazonwering

Verandazonweringen die op een glazen dak worden aangebracht, beschermen de ruimte effectief tegen oververhitting. Al naargelang de vorm van het dak of het glasoppervlak kunnen uiteenlopende modellen worden gemonteerd. 

+ naar de modellen

horizontaal zonneschermhorizontaal zonnescherm over

Onderdakzonweringen

Onderdakzonweringen – ze worden bij voorkeur onder het glasoppervlak van 'koude daken' gemonteerd. Daardoor zijn ze nauwelijks blootgesteld aan weersomstandigheden.

+ naar de modellen

zonnescherm terrasoverkappingenzonnescherm terrasoverkappingen over

Raamzonweringen

Raamzonweringen (screens) – verticale bescherming voor glasoppervlakken. Dankzij verschillende varianten – zij het met geleider of kabel; ook met verschillende cassettevormen – zijn de raamzonweringen van LEINER universeel toepasbaar. Ze kunnen ook met windstabiele oplossingen worden gerealiseerd.

+ naar de modellen