Open Menu

Schaduw ook
voor het kleinste balkon

Balkon

In het uitgebreide assortiment van LEINER-balkonzonweringen vindt u vast en zeker ook de perfecte oplossing voor uw balkon – want vooral daar zijn filigrane, maar wel bijzonder stevige zonweringsystemen vereist. Met de brede keuze aan zonweringdoeken en kleurwerelden kunt u uw balkon naar eigen smaak aankleden. Onze vakpartners adviseren u graag.

zonnescherm balkonzonnescherm balkon, over

Cassette-zonweringen

Cassette-zonweringen – altijd een goede keus. Hoogwaardige cassette-zonweringen zijn de toppers onder de zonweringen en overtuigen met tal van voordelen:


In gesloten toestand beschermt een cassette zowel het zonweringdoek als de armen optimaal tegen weersinvloeden. Bovendien kunnen de cassettes op velerlei manieren en onopvallend in bijna elke gevel geïntegreerd worden – op balkon of terras, met en zonder Vario-Volant of als SUNRAIN-model voor gebruik bij zon en regen.

De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u vele jaren genieten van uw zonwering.

+ naar de modellen

zonnescherm buitenzonnescherm buiten, over

Knikarmzonweringen

Open knikarmzonweringen – veilig en duurzaam. Knikarmzonweringen van LEINER kunnen veel, zijn robuust en zien er ook nog eens goed uit – perfect geschikt dus voor grote


beschaduwingsvlakken. Ze worden bij voorkeur ingezet op balkons en terrassen, maar zijn verkrijgbaar voor gastronomie en hotellerie, met of zonder Vario-Volant en als SUNRAIN-modellen voor het gebruik bij zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u vele jaren genieten van uw zonwering.

+ naar de modellen

balkon zonneschermbalkon zonnescherm, over

Zonweringen met Vario-Volant

Zonweringen met Vario-Volant - voor nóg meer schaduw. De Vario-Volant is een vooraan in het uitvalprofiel voorlijst geïntegreerde, variabel oprolbare zonweringdoek die het beschaduwingsvlak van uw zonwering perfect aanpast aan de stand van de zon – met name bij balkons of


terrassen op het westen, met laagstaande zon wordt het beschaduwingsvlak, en daarmee uw comfort, vergroot. Bovendien kan de Vario-Volant dienen als inkijkbescherming naar aangrenzende terrassen of balkons.

Diverse aandrijvingen, handbediend per draaistang of comfortabel per radiografisch bestuurbare motor, ronden het omvangrijke LEINER-Vario-Volant-programma af.

+ naar de modellen

klem zonnescherm voor balkonklem zonnescherm voor balkon, over

Klemzonweringen

Klemzonweringen, de ideale oplossing voor balkons waaraan geen vaste zonwering mag worden geïnstalleerd. De klemstukken worden tussen vloer en balkonplafond gespannen.


De daaraan bevestigde valarmzonwering kan eenvoudig aan de stand van de zon worden aangepast. Een eenvoudig te monteren en altijd verwijderbare, voordelige zonwering voor elk balkon.

+ naar de modellen