Open Menu

Zonweringen met
VARIO-VOLANT / Modellen

Zonweringen met VARIO-VOLANT – voor nóg meer schaduw

De VARIO-VOLANT is een vooraan in het uitvalprofiel geïntegreerd, variabel oprolbaar zonweringdoek dat het beschaduwingsvlak van uw zonwering perfect aanpast aan de stand van de zon – met name bij balkons of terrassen op het westen, met laagstaande zon wordt het beschaduwingsvlak, en daarmee uw comfort, vergroot. Bovendien kan de VARIO-VOLANT dienen als inkijkbescherming naar aangrenzende terrassen of balkons. Diverse aandrijvingen, handbediend per draaistang of comfortabel per radiografisch bestuurbare motor, ronden het omvangrijke LEINER-VARIO-VOLANT-programma af.

aluminium zonnescherm, FINO met VARIO-VOLANTaluminium zonnescherm, FINO met VARIO-VOLANT, over

Fino Vario-Volant

De cassette-zonwering FINO VARIO-VOLANT – in een elegant en tijdloos design. De cassette-zonwering FINO is momenteel ons populairste model en de LEINER-topseller. De FINO overtuigt met zijn compacte bouwwijze en past probleemloos in elke balkon- en terrasoptiek.

naar de FINO VARIO-VOLANT

aluminium zonnescherm PIANO met VARIO-VOLANTaluminium zonnescherm Piano met Vario-Volant

Piano Vario-Volant

De PIANO VARIO-VOLANT – de kubusvormige cassette-zonwering.
Een tijdloze architectuur is te herkennen aan heldere lijnen. Een mooi vormgegeven zonwering die zich aan de rechtlijnige bouw aanpast zorgt voor een uniform design. Met de kubusvormige vormgeving is de casset-te-zonwering PIANO een perfecte aanvulling bij moderne huizen.

naar de PIANO VARIO-VOLANT

aluminium zonnescherm CASA SUNRAINaluminium zonnescherm CASA SUNRAIN over

Casa Sunrain Vario-Volant

De zonwering CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT - de cassette voor zon en regen. De CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT combineert alle voordelen van een cassette-zonwering met die van de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie.

naar de CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT

zonneschermen op maat, SUNRAIN met VARIO-VOLANTzonneschermen op maat, SUNRAIN met VARIO-VOLANT, over

Sunrain Vario-Volant

De knikarmzonwering SUNRAIN VARIO-VOLANT – de zonwering voor zon en regen. De SUNRAIN combineert alle voordelen van een knikarmzonwering met die van de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie en is daarmee de perfecte oplossing voor zon en regen.

naar de SUNRAIN VARIO-VOLANT

aluminium zonnescherm, COMO met VARIO-VOLANTaluminium zonnescherm, COMO met VARIO-VOLANT, over

Como Vario-Volant

COMO VARIO-VOLANT – de cassette-zonwering voor allerhoogste vereisten. De oorspronkelijk voor extreme dimensies geconstrueerde en desondanks met een cassettehoogte van slechts 17 cm uitgevoerde LEINER-cassette-zonwering COMO beantwoordt aan de strengste vereisten.

naar de COMO VARIO-VOLANT

zonneschermen op maat GARDA HK met VARIO-VOLANTzonneschermen op maat GARDA HK met VARIO-VOLANT

Garda HK Vario-Volant

GARDA HK VARIO-VOLANT – de semi-cassette-zonwering met groot uitvalprofiel. Zij het geopend of gesloten – de GARDA HK VARIO-VOLANT met haar rustige design past perfect bij elke bouwstijl.

naar de GARDA HK VARIO-VOLANT

zonneschermen op maat capri met vario-volantzonneschermen op maat CAPRI met VARIO-VOLANT, over

CAPRI VARIO-VOLANT

Het in vele varianten verkrijgbare instapmodel CAPRI VARIO-VOLANT overtuigt door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het belastbare knikarmsysteem zorgt voor een strak zonweringdoek en de zeer stabiele kiep-kantelscharnieren zorgen voor een duurzame werking. In deze prijsklasse een unieke uitvoering.

naar de CAPRI VARIO-VOLANT

zonneschermen op maat VENTURA TREND, met VARIO-VOLANTzonneschermen op maat VENTURA TREND, met VARIO-VOLANT over

Ventura Trend Vario-Volant

De knikarmzonwering VENTURA TREND VARIO-VOLANT – een nieuw geïnterpreteerde klassieker. De VENTURA TREND VARIO-VOLANT laat niets te wensen over: modern design, allerlei uitvoeringsvarianten en een overtuigende prijs-kwaliteitsverhouding maken van deze knikarmzonwering een echte klassieker.

naar de VENTURA TREND VARIO-VOLANT

zonneschermen op maat, TREND met VARIO-VOLANTzonneschermen op maat, TREND met VARIO-VOLANT, over

Smalle zonwering Trend Vario-Volant

De smalle zonwering TREND VARIO-VOLANT – geschikt bij weinig ruimte. Bij krappe montageruimten zijn de gebruikelijke zonweringen al snel te groot. Voor een dergelijke situatie is de smalle zonwering TREND VARIO-VOLANT zeer geschikt.

naar de SMALLE ZONWERING TREND VARIO-VOLANT