Open Menu

Flair voor elk raam

Ramen

Raamzonweringen (screens) – verticale bescherming voor glasoppervlakken
Dankzij verschillende varianten – met geleider of kabel en ook met verschillende cassettevormen – zijn de raamzonweringen van LEINER universeel toepasbaar. Ze kunnen ook met windstabiele oplossingen worden gerealiseerd.

verticale zonweringverticale zonwering, over

Windstabiele verticale zonwering - SZ

De raamzonweringen ARCO SZ en CANTO SZ – voor uitstekende windstabiliteit. De raamzonweringsystemen ARCO – met een halfronde cassettevorm– en CANTO – met een hoekige cassettevorm – werden ontwikkeld als flexibel bouwdoossysteem dat verkrijgbaar is in diverse afmetingen. De ideale zonwering voor nagenoeg elk raam.

naar de modellen

verticaal zonweringverticaal zonwering, over

Verticale zonwering met geleider – SF

De raamzonweringen ARCO SF en CANTO SF – met geleider. De raamzonweringsystemen ARCO – met een halfronde cassettevorm– en CANTO – met een hoekige cassettevorm – werden ontwikkeld als flexibel bouwdoossysteem dat verkrijgbaar is in diverse afmetingen. De ideale zonwering voor nagenoeg elk raam.

naar de modellen

verticale zonweringverticale zonwering, over

Verticale zonwering kabel – SD

De raamzonweringen ARCO SD en CANTO SD – met kabelgeleiding. De raamzonweringsystemen ARCO – met een halfronde cassettevorm– en CANTO – met een hoekige cassettevorm – werden ontwikkeld als flexibel bouwdoossysteem dat verkrijgbaar is in uiteenlopende afmetingen. De ideale zonwering voor nagenoeg elk raam.

naar de modellen

zonnescherm raamzonnescherm raam, over

Valarmzonwering – F

ARCO F en CANTO F – de valarmzonweringen. De raamzonweringsystemen ARCO – met een halfronde cassettevorm – en CANTO – met een hoekige cassettevorm – werden ontwikkeld als flexibel bouwdoossysteem dat verkrijgbaar is in uiteenlopende afmetingen. De ideale zonwering voor nagenoeg elk raam.

naar de modellen

zonnescherm ramenzonnescherm ramen, over

Markisolette – M

ARCO M en CANTO M – de markisoletten. De raamzonweringsystemen ARCO – met een halfronde cassettevorm– en CANTO – met een hoekige cassettevorm – werden ontwikkeld als flexibel bouwdoossysteem dat verkrijgbaar is in uiteenlopende afmetingen. De ideale zonwering voor vrijwel elk raam.

naar de modellen