Open Menu

De raamzonweringen ARCO SF en CANTO SF – met geleider

De raamzonweringen ARCO SF en CANTO SF – met geleider

De raamzonweringsystemen ARCO – met een halfronde cassettevorm– en CANTO – met een hoekige cassettevorm – werden ontwikkeld als flexibel bouwdoossysteem dat verkrijgbaar is in uiteenlopende afmetingen en zo geschikt is als optimale zonwering voor nagenoeg elk raam. De variant SF staat voor verticale zonwering met geleider en kan direct op het raam of met afstandhouders op de gevel worden gemonteerd. Het valprofiel is hoekig of rond verkrijgbaar. Voor een mooi totaalbeeld verbergt een clipprofiel aan de geleider de montageschroeven bij de SF-varianten. Daarmee komen de storende kunststofkapjes voor het sluiten van de montageboringen te vervallen en ogen de geleiders elegant en edel.

 

zonwering buiten raamvalscherm zonweringraam zonwering buitenbuitenscreens zonwering

 details

De ARCO SF en de CANTO SF zijn tot de volgende maximale breedten verkrijgbaar als enkele installatie:

SF 100 – max. 400 cm

SF 120 – max. 500 cm

SF 150 – max. 600 cm

 

LEINER LOUNGE kleurenDe uitvoerbare breedten zijn afhankelijk van het gewenste zonweringdoek: Door de verschillende materiaaleigenschappen ontstaan uiteenlopende maximale afmetingen.

 

De ARCO SF en de CANTO SF kunnen ook als gekoppelde installaties tot een breedte van max. 600 cm in een zonweringcassette worden geleverd. Hier kunnen meerdere vakken heel variabel in uiteenlopende breedten en hoogten geïntegreerd worden.

 

In de standaarduitvoering is de zonwering uitgerust met een elektromotor.

 

Als speciale uitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst is de zonwering ook verkrijgbaar met draaistang.

 

De ARCO SF en de CANTO SF zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren verkeerswit (RAL 9016) of blank aluminium (RAL 9006); alternatief tegen een meerprijs ook in een van de achttien LEINER-LOUNGE-structuurkleuren. Tegen een meerprijs kunnen wij bovendien elke gewenste RAL-kleur realiseren – laat u daarover informeren door uw vakpartner!

 uitvoeringen

Ontdek de speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de raamzonweringen ARCO SF en CANTO SF.

 

sensor van buitenscreens zonweringBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektroaandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachters.

 

zonwering buiten raamZonweringdoek met een kijkraam van transparant pvc

Tegen een meerprijs is het zonweringdoek ook verkrijgbaar met een doorzichtig kijkraam van pvc – waarbij u kunt kiezen uit meerdere raamvarianten.

 

Wij willen u wel wijzen op de gebruiksaanwijzingen voor pvc-ramen: bij doeken met pvc-ramen zijn vanwege de verschillende materiaaleigenschappen plooien helaas niet te vermijden. Als het pvc-raammateriaal bij temperaturen rond het vriespunt wordt gebruikt, wordt het harder en vertoont daardoor een ander oprolgedrag. Daarom adviseren wij, bij temperaturen van 0 °C of lager de installaties niet te gebruiken dan wel uit- of in te sturen.

 

Uw vakpartner informeert u graag over alle speciale uitvoeringsmogelijkheden van de raamzonweringen ARCO SF en CANTO SF!

 zonweringdoeken
LEINER zonweringdoekenExclusieve zonweringdoeken voor iedere voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk product door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

 

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit dessins. Ons assortiment omvat meer dan 200 dessins uit allerlei kleurwerelden en speciale doekmaterialen met een heel scala aan patronen, van klassieke blokstrepen en tijdloos elegante eenkleurige stoffen t/m moderne strepen. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

 

Zonweringdoek met een kijkraam van transparant pvc:

Tegen een meerprijs is het zonweringdoek ook verkrijgbaar met een doorzichtig kijkraam van pvc – waarbij u kunt kiezen uit meerdere raamvarianten.

 

Wij willen u wel wijzen op de gebruiksaanwijzingen voor pvc-ramen: bij doeken met pvc-ramen zijn vanwege de verschillende materiaaleigenschappen plooien helaas niet te vermijden. Als het pvc-raammateriaal bij temperaturen rond het vriespunt wordt gebruikt, wordt het harder en vertoont daardoor een ander oprolgedrag. Daarom adviseren wij, bij temperaturen van 0 °C of lager de installaties niet te gebruiken dan wel uit- of in te sturen.

 

Bekijk de LEINER-stofcollectie of vraag advies bij uw vakpartner!

 techniek

ARCO SF en CANTO SF kunnen direct op het raam, in een nis of met afstandhouders op de gevel gemonteerd worden.

 download

catalogus raamzonweringenVoor meer informatie over onze modellen ARCO SF en CANTO SF verwijzen wij u naar onze brochure of direct naar uw vakpartner.

 

Wat is...?

 • LEINER LOUNGE KLEUREN
  xDe LEINER LOUNGE KLEUREN worden gebruikt op de zonweringelementen en onderscheiden zich door een zeer fijn gestructureerd oppervlak en een speciaal metallic-effect. De hoogwaardige poedercoating is in totaal 18 kleuren verkrijgbaar en bovendien extreem robuust.
 • Poedercoating
  x

  De aluminiumelementen hebben doorgaans een poedercoating. Bij de poedercoating wordt een kleurpoeder op het te coaten oppervlak gesproeid en dan door een thermische behandeling »ingebakken«. Gepoedercoate oppervlakken zijn extreem robuust en kleurvast.

 • Geëxtrudeerd aluminium
  x

  Aluminium kan onder zeer hoge druk vervormen. Bij het extruderen wordt aluminium door een vorm gedrukt. Er ontstaan profielen die bijvoorbeeld als cassettes van cassette-zonweringen kunnen worden gebruikt.

 • SMART HOME
  x

  In het Nederlands 'intelligent huis'. Een huishouden waarin apparaten onderling communiceren en centraal worden bediend. Gemotoriseerde zonweringsystemen kunnen in een smart home worden geïntegreerd. De bediening geschiedt per smartphone of computer.

 • CANTO
  x

  De naam bij LEINER voor de serie raamzonweringen in hoekige cassettevorm (zie ARCO). De CANTO is als valarm- en verticale zonwering (ook windstabiel) of als screen (zie screen (markisolette)) verkrijgbaar.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

Welke zonwering is
voor mij het
meest geschikt?

naar de zonweringplanner