Open Menu

Milieu

Zonweringen die het milieu ontzien

Een intact milieu, klimaatbescherming en vooral een zuinige omgang met grondstoffen en ressources zijn kernthema's van LEINER. Al vele jaren hechten wij grote waarde aan duurzaamheid en afvalvermijding. Dit betekent voor ons dat wij al vóór de constructie van onze zonweringen de juiste koers uitzetten.

 

Wij produceren uitsluitend in Duitsland – alle LEINER-zonweringen zijn made in Germany. Dankzij geoptimaliseerde processen in de inkoop en productie vermijden wij lange en onnodige transportwegen en worden klimaatschadelijke emissies tot een minimum beperkt.

 

De productie van duurzame en dus milieuvriendelijke producten met een uitstekende ecobalans is van groot belang voor de bescherming van het milieu. LEINER gebruikt bij de productie van zonweringen consequent kwalitatief absoluut hoogwaardige materialen om een lange levensduur te waarborgen – van het volledig recyclebare aluminium t/m onze op milieuvriendelijke wijze vervaardigde en geverfde zonweringstoffen.

 

LEINER zonweringen zijn intelligent en duurzaam geconstrueerd. Mocht er desondanks ooit iets aan uw zonwering defect zijn, dan passen bijvoorbeeld nieuwe knikarmen ook op uw jaren geleden gekochte zonwering. Andere onderdelen zijn bij ons nog jarenlang voorradig en leverbaar.

 

 

zonwering milieu vriendelijk

 

 

Member of