Open Menu

PURO F Klem – de klemzonwering voor balkons

PURO F  Klem – de klemzonwering voor balkons

De klemzonwering PURO F werd ontwikkeld voor de toepassing op balkons. Met behulp van twee klemstaanders wordt de zonwering tussen balkonvloer en -plafond geklemd. De valarmzonwering PURO F Klem overtuigt door zijn valarmen die met geïntegreerde veren het zonweringdoek spannen. Voor een fraaiere optiek zijn de schroefverbindingen van de valarmen onzichtbaar geïntegreerd. De arm heeft een standaard hellingshoek van 140° en is verkrijgbaar in lengten van 60 tot 125 cm.

 

 

balkon zonwering zonder boren

details

De PURO F is tot de volgende maximale breedten verkrijgbaar als enkele installatie:

maximaal 400 cm, valarmen van 60 – 125 cm

maximaal 500 cm, valarmen van 60 – 100 cm

maximaal 600 cm, valarmen van 60 – 80 cm

 

In de standaarduitvoering is de zonwering uitgerust met een elektromotor.

 

Als speciale uitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst is de zonwering ook verkrijgbaar met draaistang (minderprijs).

 

De PURO F Klem is verkrijgbaar in de standaardkleuren verkeerswit (RAL 9016) of witaluminium (RAL 9006) – laat u informeren door uw  vakpartner ter plekke!

speciale uitvoeringen

Ontdek de vele speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de raamzonwering PURO F Klem:

 

sensor voor klembaar zonneschermBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektroaandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachters.

 

Uw vakpartner geeft u graag informatie over alle speciale uitvoeringsmogelijkheden van de raamzonwering PURO F Klem!

zonweringdoeken
LEINER zonweringdoekenExclusieve zonweringdoeken voor iedere voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk unicaat door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

 

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit tal van dessins. Ons programma omvat meer dan 200 dessins uit allerlei kleurwerelden en speciale doekmaterialen met een hele scala aan patronen die reikt van klassieke blokstrepen en tijdloos elegante eenkleurige stoffen tot en met moderne strepen. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

 

Neus rond in de LEINER-stofcollectie of vraag advies bij uw vakpartner!

techniek

klembare zonneschermDe PURO F Klem kan tussen vloer en plafond geklemd worden.

 

Wat is...?

 • Geëxtrudeerd aluminium
  x

  Aluminium kan onder zeer hoge druk vervormen. Bij het extruderen wordt aluminium door een vorm gedrukt. Er ontstaan profielen die bijvoorbeeld als cassettes van cassette-zonweringen kunnen worden gebruikt.

 • Golven in het naad- en baanbereik
  x

  Bij de vervaardiging wordt het zonweringdoek aan de naden dubbel gelegd en gestikt. Bij het oprollen van het doek op de doekrol ontstaan verschillende wikkeldiameters die door de spanning van de knikarmen en het doorhangen van de profielen golven vormen. Vooral acryldoeken neigen tot golfvorming als ze bij regen worden gebruikt.

 • Poedercoating
  x

  De aluminiumelementen hebben doorgaans een poedercoating. Bij de poedercoating wordt een kleurpoeder op het te coaten oppervlak gesproeid en dan door een thermische behandeling »ingebakken«. Gepoedercoate oppervlakken zijn extreem robuust en kleurvast.

 • Doekrol
  x

  Het zonweringdoek wordt op de draaibaar gelagerde doekrol gerold. De aandrijving van de zonwering (windwerk of motor) is eveneens in de (meestal stalen) doekrol ondergebracht.

 • Breedte van de zonwering
  x

  De breedte van een zonwering is per definitie groter dan de breedte van het zonweringdoek.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

Welke zonwering is
voor mij het
meest geschikt?

naar de zonweringplanner

'