Open Menu

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk. AREA slide schuifelementen lopen binnen de grondrails. Afhankelijk van de breedte van uw AREA terrasbeglazingsysteem is een uitvoering met maximaal vijf grondrails mogelijk. De grondrails kan op de vloer worden gemonteerd. Om een onbelemmerde toegang te verkrijgen kunnen de AREA-slide grondrails in de vloer worden verzonken waardoor een naadloos vlakke afwerking op de vloer wordt verkregen.

 

 

glazen schuifwand veranda

Details

LEINER LOUNGE kleurenAfhankelijk van de uitvoering bedraagt de maximale montagebreedte 10 m. De maximale hoogte is beperkt tot 2,60 m.

 

U verkrijgt de AREA in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of verkeerswit (RAL 9016); of als alternatief in een van de 15 overige LEINER LOUNGE-fijnstructuurkleuren. Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur– vraag uw leverancier om advies!.

uitvoering

Voor de standaardbediening door middel van een magneetslot, hebt u de keuze uit nog meer:

 

glazen wand overkapping met schelpgreep 2Schelpgreep aan beide zijden

 

glazen wand overkapping met schelpgreepCombinatie schelpgreep/klink

 

glazenschuifwand veranda met klinkKlink aan beide zijden

 

glaswand overkapping met haakslotHaakslot met opening profielcilinder

 

Techniek

glazen wand overkapping met 2 rails AREAGrondspoor 2-rails
plafondspoor 2-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor 2-rails
plafondspoor 2-rails

glazen wand area slide met 3 railsGrondspoor 3-rails
plafondspoor 3-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 3-rails

glaswand overkapping, area slide met 4 railsGrondspoor 4-rails
plafondspoor 4-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 4-rails

glaswand overkapping, area slide met railsGrondspoor 5-rail
splafondspoor 5-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 5-rails

Download

Catalogus AREA overkappingenMeer informatie over het AREA terrasbeglazingsysteem vindt u in onze AREA-catalogus. U kunt deze downloaden (PDF) of haal 'm direct bij uw leverancier.

 

Wat is...?

 • Geleider bij AREA slide
  x

  De geleider, ook wel plafondgeleider genoemd, is in eerste instantie bedoeld als geleiding voor de afzonderlijke elementen van het glazen schuifsysteem AREA slide. Zie in het lexicon onder AREA slide

 • EN 1090
  x

  Is een strikt noodzakelijke certificering van de fabrikanten en leveranciers voor dragende onderdelen van aluminium en staal. Terrasbeglazingssystemen/koude daken moeten strikt worden gecertificeerd volgens EN 1090. Wie dergelijke systemen in omloop brengt als deze niet gecertificeerd zijn, is strafbaar in geval van schade. Niet-gecertificeerde systemen houden een hoog veiligheidsrisico in. LEI NER voldoet aan alle voorwaarden en is gecertificeerd volgens EN1090.

 • AREA classic
  x

  AREA classic is het kubusvormige terrasbeglazingssysteem met dakoverstek en desgewenst met ervoor gehangen regengoot.

 • Looprail bij AREA slide
  x

  De looprail wordt ook vloerrail genoemd. Hierop staan en lopen de afzonderlijke elementen van het glazen schuifsysteem AREA slide. Zie in het lexicon onder AREA slide

 • Dakdiepte
  x

  De dakdiepte van een AREA classic-installatie beschrijft de afmeting van de achterkant van de wandaansluiting, incl. dakoverstek zonder goot. De dakdiepte van een AREA exclusiv-installatie beschrijft de afmeting van de achterkant van de wandaansluiting tot de voorkant van de regengoot.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie