Open Menu

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk. AREA slide schuifelementen lopen binnen de grondrails. Afhankelijk van de breedte van uw AREA terrasbeglazingsysteem is een uitvoering met maximaal vijf grondrails mogelijk. De grondrails kan op de vloer worden gemonteerd. Om een onbelemmerde toegang te verkrijgen kunnen de AREA-slide grondrails in de vloer worden verzonken waardoor een naadloos vlakke afwerking op de vloer wordt verkregen.

 

 

area slide slider

Details NL

lounge-kleurenAfhankelijk van de uitvoering bedraagt de maximale montagebreedte 10 m. De maximale hoogte is beperkt tot 2,60 m.

 

U verkrijgt de AREA in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of verkeerswit (RAL 9016); of als alternatief in een van de 15 overige LEINER LOUNGE-fijnstructuurkleuren. Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur– vraag uw leverancier om advies!.

uitvoering NL

Voor de standaardbediening door middel van een magneetslot, hebt u de keuze uit nog meer:

 

area slide schelpgreepSchelpgreep aan beide zijden

 

area slide klink schelpgreepCombinatie schelpgreep/klink

 

area slide klinkKlink aan beide zijden

 

area slide haakslotHaakslot met opening profielcilinder

 

Download NL

Catalogus AREA terrasbeglazingsysteemMeer informatie over het AREA terrasbeglazingsysteem vindt u in onze AREA-catalogus. U kunt deze downloaden (PDF) of haal 'm direct bij uw leverancier.

 

Wat is...?

 • CANTO
  xDe naam bij LEINER voor de serie raamzonweringen in hoekige cassettevorm (zie ARCO). De CANTO is als valarm- en verticale zonwering (ook windstabiel) of als screen (zie screen (markisolette)) verkrijgbaar.
 • Geleider bij AREA slide
  xDe geleider, ook wel plafondgeleider genoemd, is in eerste instantie bedoeld als geleiding voor de afzonderlijke elementen van het glazen schuifsysteem AREA slide. Zie in het lexicon onder AREA slide
 • AREA classic
  xAREA classic is het kubusvormige terrasbeglazingssysteem met dakoverstek en desgewenst met ervoor gehangen regengoot.
 • Enkel veiligheidsglas (EVG)
  xDoor een thermische behandeling van het glas krijgt het enkele veiligheidsglas (EVG) nieuwe materiaaleigenschappen die meer veiligheid bieden. Als het glas breekt, ontstaan bij EVG geen gevaarlijke scherven, waardoor het gevaar voor letsel afneemt. EVG is bovendien extreem belastbaar, buig- en slagvast. EVG wordt toegepast bij AREA fix en AREA slide.
 • AREA exclusiv
  xAREA exclusiv is het kubusvormige terrasbeglazingssysteem zonder dakoverstek, met geïntegreerde regengoot en verborgen waterafvoer.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie