Open Menu

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk. AREA slide schuifelementen lopen binnen de grondrails. Afhankelijk van de breedte van uw AREA terrasbeglazingsysteem is een uitvoering met maximaal vijf grondrails mogelijk. De grondrails kan op de vloer worden gemonteerd. Om een onbelemmerde toegang te verkrijgen kunnen de AREA-slide grondrails in de vloer worden verzonken waardoor een naadloos vlakke afwerking op de vloer wordt verkregen.

 

 

glazen schuifwand veranda

Details

LEINER LOUNGE kleurenAfhankelijk van de uitvoering bedraagt de maximale montagebreedte 10 m. De maximale hoogte is beperkt tot 2,60 m.

 

U verkrijgt de AREA in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of verkeerswit (RAL 9016); of als alternatief in een van de 15 overige LEINER LOUNGE-fijnstructuurkleuren. Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur– vraag uw leverancier om advies!.

uitvoering

Voor de standaardbediening door middel van een magneetslot, hebt u de keuze uit nog meer:

 

glazen wand overkapping met schelpgreep 2Schelpgreep aan beide zijden

 

glazen wand overkapping met schelpgreepCombinatie schelpgreep/klink

 

glazenschuifwand veranda met klinkKlink aan beide zijden

 

glaswand overkapping met haakslotHaakslot met opening profielcilinder

 

Techniek

glazen wand overkapping met 2 rails AREAGrondspoor 2-rails
plafondspoor 2-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor 2-rails
plafondspoor 2-rails

glazen wand area slide met 3 railsGrondspoor 3-rails
plafondspoor 3-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 3-rails

glaswand overkapping, area slide met 4 railsGrondspoor 4-rails
plafondspoor 4-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 4-rails

glaswand overkapping, area slide met railsGrondspoor 5-rail
splafondspoor 5-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 5-rails

Download

Catalogus AREA overkappingenMeer informatie over het AREA terrasbeglazingsysteem vindt u in onze AREA-catalogus. U kunt deze downloaden (PDF) of haal 'm direct bij uw leverancier.

 

Wat is...?

 • AREA led
  xArea led is ons individuele verlichtingssysteem met dimbare led-elementen voor het AREA terrasbeglazingssysteem. Een latere montage in de spanten van het AREA terrasbeglazingssysteem is te allen tijde mogelijk.
 • AREA slim
  x

  AREA slim is een solide vaste beglazing die u en uw favoriete plekje beschermt tegen schuin invallende regen en wind en die dankzij het bijna frameloze glassysteem maximale transparantie en nagenoeg onbeperkt zicht naar buiten biedt.

 • Looprail bij AREA slide
  x

  De looprail wordt ook vloerrail genoemd. Hierop staan en lopen de afzonderlijke elementen van het glazen schuifsysteem AREA slide. Zie in het lexicon onder AREA slide

 • AREA fix
  xThe AREA exclusiv is the cubic terrace glass system without a projecting canopy, with integrated rain gutter and concealed drainage.
 • Geleider bij AREA slide
  x

  De geleider, ook wel plafondgeleider genoemd, is in eerste instantie bedoeld als geleiding voor de afzonderlijke elementen van het glazen schuifsysteem AREA slide. Zie in het lexicon onder AREA slide

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

'