Open Menu

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk. AREA slide schuifelementen lopen binnen de grondrails. Afhankelijk van de breedte van uw AREA terrasbeglazingsysteem is een uitvoering met maximaal vijf grondrails mogelijk. De grondrails kan op de vloer worden gemonteerd. Om een onbelemmerde toegang te verkrijgen kunnen de AREA-slide grondrails in de vloer worden verzonken waardoor een naadloos vlakke afwerking op de vloer wordt verkregen.

 

 

area slide slider

Details NL

lounge-kleurenAfhankelijk van de uitvoering bedraagt de maximale montagebreedte 10 m. De maximale hoogte is beperkt tot 2,60 m.

 

U verkrijgt de AREA in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of verkeerswit (RAL 9016); of als alternatief in een van de 15 overige LEINER LOUNGE-fijnstructuurkleuren. Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur– vraag uw leverancier om advies!.

uitvoering NL

Voor de standaardbediening door middel van een magneetslot, hebt u de keuze uit nog meer:

 

area slide schelpgreepSchelpgreep aan beide zijden

 

area slide klink schelpgreepCombinatie schelpgreep/klink

 

area slide klinkKlink aan beide zijden

 

area slide haakslotHaakslot met opening profielcilinder

 

Download NL

Catalogus AREA terrasbeglazingsysteemMeer informatie over het AREA terrasbeglazingsysteem vindt u in onze AREA-catalogus. U kunt deze downloaden (PDF) of haal 'm direct bij uw leverancier.

 

Wat is...?

 • AREA exclusiv
  xAREA exclusiv is het kubusvormige terrasbeglazingssysteem zonder dakoverstek, met geïntegreerde regengoot en verborgen waterafvoer.
 • CANTO
  xDe naam bij LEINER voor de serie raamzonweringen in hoekige cassettevorm (zie ARCO). De CANTO is als valarm- en verticale zonwering (ook windstabiel) of als screen (zie screen (markisolette)) verkrijgbaar.
 • AREA fix
  xAREA fix is het vaststaande glassysteem van LEINER dat uw lievelingsplek beschermt tegen schuin vallende regen en wind van opzij.
 • AREA classic
  xAREA classic is het kubusvormige terrasbeglazingssysteem met dakoverstek en desgewenst met ervoor gehangen regengoot.
 • Thermische scheiding
  xBij thermisch gescheiden aluminiumprofielen zijn de beide helften van het hollekamerprofiel van elkaar gescheiden door het inwendige isolatiemateriaal, zodat het warmteverlies van het metaal naar buiten of de 'koudestraling' naar binnen onderbroken wordt. Bij een thermische scheiding wordt de vorming van condenswater vermeden. Zie in het lexicon onder Koud dak

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie