Open Menu

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

AREA slide - Systeem voor glasschuifwanden

De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk. AREA slide schuifelementen lopen binnen de grondrails. Afhankelijk van de breedte van uw AREA terrasbeglazingsysteem is een uitvoering met maximaal vijf grondrails mogelijk. De grondrails kan op de vloer worden gemonteerd. Om een onbelemmerde toegang te verkrijgen kunnen de AREA-slide grondrails in de vloer worden verzonken waardoor een naadloos vlakke afwerking op de vloer wordt verkregen.

 

 

glazen schuifwand veranda

Details NL

LEINER LOUNGE kleurenAfhankelijk van de uitvoering bedraagt de maximale montagebreedte 10 m. De maximale hoogte is beperkt tot 2,60 m.

 

U verkrijgt de AREA in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of verkeerswit (RAL 9016); of als alternatief in een van de 15 overige LEINER LOUNGE-fijnstructuurkleuren. Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur– vraag uw leverancier om advies!.

uitvoering NL

Voor de standaardbediening door middel van een magneetslot, hebt u de keuze uit nog meer:

 

glazen wand overkapping met schelpgreep 2Schelpgreep aan beide zijden

 

glazen wand overkapping met schelpgreepCombinatie schelpgreep/klink

 

glazenschuifwand veranda met klinkKlink aan beide zijden

 

glaswand overkapping met haakslotHaakslot met opening profielcilinder

 

Techniek

glazen wand overkapping met 2 rails AREAGrondspoor 2-rails
plafondspoor 2-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor 2-rails
plafondspoor 2-rails

glazen wand area slide met 3 railsGrondspoor 3-rails
plafondspoor 3-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 3-rails

glaswand overkapping, area slide met 4 railsGrondspoor 4-rails
plafondspoor 4-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 4-rails

glaswand overkapping, area slide met railsGrondspoor 5-rail
splafondspoor 5-rails

 

 

Afbeelding: Grondspoor en
plafondspoor 5-rails

Download NL

Catalogus AREA overkappingenMeer informatie over het AREA terrasbeglazingsysteem vindt u in onze AREA-catalogus. U kunt deze downloaden (PDF) of haal 'm direct bij uw leverancier.

 

Wat is...?

 • Enkel veiligheidsglas (EVG)
  xDoor een thermische behandeling van het glas krijgt het enkele veiligheidsglas (EVG) nieuwe materiaaleigenschappen die meer veiligheid bieden. Als het glas breekt, ontstaan bij EVG geen gevaarlijke scherven, waardoor het gevaar voor letsel afneemt. EVG is bovendien extreem belastbaar, buig- en slagvast. EVG wordt toegepast bij AREA fix en AREA slide.
 • Sneeuwlast
  xDe sneeuwlast is de last waarmee de sneeuw op grond van zijn gewicht op het gebouw inwerkt – en wel als zogenaamde oppervlaktelast verticaal ten opzichte van het grondoppervlak. Deze is afhankelijk van de geografische ligging en de hoogte boven NAP. Voor een juiste en vooral veilige configuratie van uw terrasbeglazingssysteem moet de voor uw omgeving aangegeven sneeuwlast absoluut in acht worden genomen. De te realiseren bouwgrootte is namelijk afhankelijk van de regionale sneeuwlastklasse. Let daarom op de juiste keuze tot 85 kg/m² of 125 kg/m². Een veilige montage is niet mogelijk als geen rekening wordt gehouden met de regionale sneeuwlast. Zie in het lexicon onder Sneeuwlastzones
 • Koud dak
  xOns terrasbeglazingssysteem AREA is een zogenaamd koud dak. Een thermische scheiding van de profielen, zoals bijvoorbeeld bij een serre, is hier niet gegeven. Koude daken bieden voldoende zon- en weerbescherming voor kantoren, de horeca en de particuliere sector. Zie in het lexicon onder Thermische scheiding
 • Magneetslot
  xDit is de comfortabele standaardvergrendeling en –bedieningsvariant voor ons glazen schuifsysteem AREA slide.
 • CANTO
  xDe naam bij LEINER voor de serie raamzonweringen in hoekige cassettevorm (zie ARCO). De CANTO is als valarm- en verticale zonwering (ook windstabiel) of als screen (zie screen (markisolette)) verkrijgbaar.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie