Open Menu

De raamzonweringen ARCO SD en CANTO SD – met kabelgeleiding

De ARCO SD en de CANTO SD zijn tot de volgende maximale breedten verkrijgbaar als enkele installatie:

SD 100 – max. 400 cm

SD 120 – max. 500 cm

SD 150 – max. 600 cm

 

LEINER LOUNGE kleurenDe uitvoerbare breedten zijn afhankelijk van het gewenste zonweringdoek: Door de verschillende materiaaleigenschappen ontstaan uiteenlopende maximale afmetingen.

 

De ARCO SD en de CANTO SD kunnen ook als gekoppelde installaties tot een breedte van max. 600 cm in een zonweringcassette worden geleverd. Hier kunnen meerdere vakken heel variabel in uiteenlopende breedten en hoogten geïntegreerd worden.

 

In de standaarduitvoering is de zonwering uitgerust met een elektromotor. Als speciale uitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst is de zonwering ook verkrijgbaar met draaistang.

 

De ARCO SD en de CANTO SD zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren verkeerswit (RAL 9016) of blank aluminium (RAL 9006); alternatief tegen een meerprijs ook in een van de achttien LEINER-LOUNGE-structuurkleuren. Tegen een meerprijs kunnen wij bovendien elke gewenste RAL-kleur realiseren – laat u daarover informeren door uw vakpartner!