Open Menu

CALYPSO ROLL – de zijdelingse zonwering

CALYPSO ROLL – de zijdelingse zonwering

De zijdelingse zonwering CALYPSO ROLL is de perfecte aanvulling voor de zonwering op uw terras of balkon, omdat het u van opzij beschermt tegen zonnestralen en nieuwsgierige blikken. De zijdelingse zonwering biedt eveneens een bescherming tegen een lichte bries. De CALYPSO ROLL overtuigt door kwaliteit, eenvoudige montage en bedieningsgemak, terwijl de uitstuurassistent bovendien jarenlang, een probleemloos gebruik mogelijk maakt. De hoogwaardige grepen zijn ook verkrijgbaar met een kinderbeveiliging.

 

De CALYPSO ROLL kan worden geleverd in verschillende uitvoeringen: als schuine installatie, met kijkraam en met verschillende bespanningen. Ze wordt verticaal aan posten of de wand bevestigd en kan handmatig horizontaal worden uitgetrokken. Een veeras zorgt ervoor dat het doek bij het insturen weer zelfstandig oprolt. De doekcassette kan strak aan de wand worden gemonteerd en beschermt het doek tegen weersinvloeden.

 

handvatten van uitschuifbaar zonnescherm terrasuitschuifbaar zonnescherm terrasuitschuifbare zonwering, uittrekken met handvatuitschuifbare zonwering, detailzonneluifel balkon