Open Menu

COMO – de cassette-zonwering voor hoge eisen

Ontdek de speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de cassette-zonwering COMO:

 

luifel terras windvastWind-Protect-Systeem

Het Wind-Protect-Systeem WPS is een innovatie van LEINER en werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de aangescherpte eisen voor horecazonweringen. Nu is het Wind-Protect-Systeem WPS ook verkrijgbaar voor de COMO: door vastzetbare staanders aan het uitvalprofiel wordt de windstabiliteit van uw zonwering aanzienlijk verbeterd. Al naargelang de afmetingen van de zonwering biedt het WPS bescherming tot windkracht 8 – ook bij plotselinge windvlagen. Een windkanaaltest van het Wind-Protect-Systeem WPS ziet u in deze video.

 

luifels terras met motorAandrijving

In plaats van een elektromotor in de standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor een op afstand bedienbare motor. Dankzij de Somfy io radiotechnologie functioneert het in- en uitsturen niet alleen via een afstandsbediening. U kunt desgewenst ook uw smartphone voor de bediening gebruiken. Door het io radiosysteem kunt u de bediening van uw zonwering ook in uw smartphone integreren. Desgewenst kunt u de COMO ook handmatig via de draaistang bedienen (minderprijs).

 

luifels terras met ledVerlichting

Optioneel is de COMO te verkrijgen met geïntegreerde LED verlichting in de armen, op wens is deze ook op afstand te dimmen. Door het indirekte licht ontstaat een sfeervolle atmosfeer onder de COMO.

Ervaart het hier