Open Menu

De knikarmzonwering VENTURA TREND – een nieuw geïnterpreteerde klassieker

De knikarmzonwering VENTURA TREND – een nieuw geïnterpreteerde klassieker

De VENTURA TREND laat niets te wensen over: modern design, allerlei uitvoeringsvarianten en een overtuigende prijs-kwaliteitsverhouding maken van deze knikarmzonwering een echte klassieker. De VENTURA TREND is geconstrueerd voor maximale afmetingen; de uiterst massieve zijlagers demonstreren ook optisch hun enorme veiligheid en stabiliteit. Het extreem belastbare knikarmsysteem zorgt voor een strak zonweringdoek – daarbij kan worden gekozen tussen een zichtbaar en een door het doek verborgen uitvalprofiel. De hellingshoek van de zonweringarmen kan voor een perfecte zon- en inkijkbescherming op elke stand tussen 0 en 90° worden vastgezet.

 

Als de knikarmzonwering op een onbeschermde plaats wordt gemonteerd, staat het zonweringdoek bloot aan weer en wind. Als alternatief voor een klassiek regenbeschermdak is optioneel een gepatenteerd, verstelbaar beschermdak verkrijgbaar. Dit kan aangepast aan de ingestelde doekneiging worden vastgezet, waardoor het doek effectief en beter beschermd wordt dan bij een gebruikelijk, vaststaand beschermdak.

 

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen. 

 zonnescherm elektrisch inclusief montageKnikarmscherm 500 x 300, geelknikarm zonwering, gelbknikarm zonwering, groenknikarm zonwering, rood