Open Menu

De PERGOLA SUNRAIN XLM – het terrasvouwdak voor bijzondere afmetingen

LEINER Stoerer InArbeit

 

De PERGOLA SUNRAIN XLM – het terrasvouwdak voor bijzondere afmetingen

Grote terrassen bieden wel veel comfort, maar het is hier extra belangrijk dat zij goed zijn beschermd tegen zon, wind en regen. De PERGOLA SUNRAIN XLM biedt optimale voorwaarden voor grote terrassen. Het geslaagde, moderne design is een van de bijzondere kenmerken van dit model. De ruim bemeten profieldiameters verlenen de PERGOLA SUNRAIN XLM bovendien extreme stabiliteit. Zelfs bij een maximale uitval kan het terrasvouwdak bij windkrachten van acht tot negen Beaufort uitgestuurd blijven.

 

Door de hellingshoek van de installatie loopt het water weg via de regengoot en de voorste staanders. Een comfortabele radiografisch bestuurbare motor behoort tot de standaarduitvoering en u kunt kiezen uit verschillende hand- of wandzenders.

 

Tot de standaarduitvoering behoort bovendien een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc-materiaal met de hoogste zonbeschermingsfactor 80. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Tegen een meerprijs kan de PERGOLA SUNRAIN XLM ook worden uitgerust met het waterdichte netweefsel Soltis W96.

 

vrijstaande zonwering terras openvrijstaande zonwering terras van benedenstaande zonneschermstaande zonnescherm 's nachtsstaande zonnescherm met led lichtvrijstaande zonwering terras met leds