Open Menu

Q.bus | Q.bus SZ – het ongelooflijk flexibele schaduw-systeem

Q.bus | Q.bus SZ – de ongelooflijk flexibele beschaduwing

De buitengewone beschaduwingssystemen Q.bus en Q.bus SZ voldoen aan de hoogste designvereisten en passen ideaal bij moderne architectuur. Ze bieden tal van beschaduwingsvarianten – zij het particulier of in de gastronomie, vrijstaand of aan een gevel gemonteerd en naar wens uitbreidbaar voor hoekoplossingen of andere vormen. De Q.bus-installaties worden aangestuurd door elektromotoren – desgewenst draadloos.

 

Vrijstaand is de Q.bus | Q.bus SZ functioneel en benut hij het oppervlak optimaal; meerdere installaties kunnen worden gecombineerd tot één grootschalig systeem. Door een extra uitrusting met zijdelingse of verticale zonweringen ontstaat een nieuwe textiele, flexibele levensruimte. De dakbeschaduwing kan door een in het frame geïntegreerd doek aan een zijde ca. 100 cm schuin worden neergelaten. Daardoor wordt het schaduwgedeelte individueel regelbaar en een lichte regen kan weglopen. Elk doek kan onafhankelijk van het/de andere/n worden in- en uitgestuurd.

 

Voor commercieel gebruik kan het verticale doek uitstekend fungeren als opvallend reclamevlak.

 

Vergeleken met de Q.bus biedt de Q.bus SZ duidelijk meer windstabiliteit. Het horizontale zonweringdoek wordt opzij in de geleider gehouden. Hierdoor avanceert de Q.bus SZ tot een windvaste zonwering.

 

Kijk hier voor meer informatie over de Q.bus | Q.bus SZ. Deze video toont de verschillende variatie- en combinatiemogelijkheden evenals de diverse plaatsings- en montagemogelijkheden.

 

De verschillende variatie- en combinatiemogelijkheden en de diverse plaatsings- en bevestigingsmogelijkheden ziet u in deze video.