Open Menu

Q.bus | Q.bus SZ – het ongelooflijk flexibele schaduw-systeem

Ontdek de vele speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de Q.bus | Q.bus SZ:

 

verlengde muursteun zonneschermAandrijving

In plaats van een elektromotor in de standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor een op afstand bedienbare motor. Dankzij de Somfy io radiotechnologie functioneert het in- en uitsturen niet alleen via een afstandsbediening. U kunt desgewenst ook uw smartphone voor de bediening gebruiken. Door het io radiosysteem kunt u de bediening van uw zonwering ook in uw smartphone integreren. Desgewenst kunt u de Q.bus | Q.bus SZ ook handmatig via de draaistang bedienen (minderprijs).

 

zonnescherm zwakke muur windvastBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachter: al naargelang de zonnestraling of de windsterkte worden het horizontale zonweringmechaniek en de uitvaltechniek automatisch in-, uit-, omhoog of omlaag gestuurd, ook als u niet thuis bent. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw Q.bus | Q.bus SZ niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen.

 

zonnescherm zwakke muur met ledLED-lichtprofiel

Beleef sfeervolle avonden op het terras onder uw Q.bus Pergola zonwering met verlichting. De LED-profielen zijn dimbaar en uiteraard standaard Smart Home Ready.

 

LED-spots in hat frameprofielzonnescherm zwakke muur met verlichting

Bijzonder romantisch en stijlvol: de LED-spots in het terrasprofiel zijn dimbaar en geven bovendien indirect licht. Deze zijn uiteraard Smart Home Ready.