Open Menu

De GASTRO SUNRAIN – beschermt bij bijna elk weer

lichtsysteem van zonnescherm horizontaal GASTRO SUNRAINautomatische zonwering met ledsLichtsysteem

De GASTRO SUNRAIN is ook met VARIO-VOLANT verkrijgbaar en met in het frameprofiel geïntegreerde halogeenverlichting die desgewenst dimbaar is, ook via afstandsbediening.

 

warmtestraler voor zonnescherm horizontaalTerras-heater

Met een terras-heater verlengt u mooie zomeravonden op uw terras en kunt u genieten van een aangename warmte onder uw terrasdak. De terras-heaters zijn ook passend bij uw terrasdak verkrijgbaar in een van onze 18 LEINER LOUNGE kleuren. Desgewenst kunt u de heater ook draadloos bedienen en de bediening in uw smartphone integreren.

automatische zonwering besturingBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachters: al naargelang de zonnestraling of de windsterkte wordt uw zonwering automatisch in- en uitgestuurd, ook als u niet thuis bent. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw zonwering niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen. Als alternatief bieden wij het handmatig bediende Wind-Protect-Systeem WPS – deze speciale uitvoeringsvariant stabiliseert uw zonwering en vangt ook plotselinge belastingen door bijvoorbeeld windvlagen op.