Open Menu

Moderne zonweringdoeken voor zon- en regenbescherming

Terrasontwerp met een textiele flair

Verander uw terras of open ruimte in een buitenruimte, naar uw smaak en voorkeur. Met meer dan 200 dessins biedt het actuele LEINER zonweringdoek u een veelzijdige keuze voor elke wens en elk stijlgevoel.

Het gevarieerde assortiment moderne unitstoffen biedt het esthetische equivalent van de huidige architectonische trends geïnspireerd door Bauhaus. Heldere kleuren weerspiegelen de kracht van de natuur. Gestructureerde handdoeken met natuurlijke en onregelmatige oppervlakken van wilde zijde zorgen voor individualiteit en een eigenzinnig karakter. Ook het thema duurzaamheid krijgt meer ruimte met collectieonderdelen van 50% gerecycled polyacryl. Doeken met een extra glad oppervlak overtuigen door een hoge kleurbriljantie en een zelfreinigend effect waardoor vuil er gewoon afrolt.

Met talrijke speciale stoffen voldoet Leiner aan de meest uiteenlopende functies. Waterdichte, hoogwaardige stoffen maken van SUNRAIN-zonneschermen een betrouwbare bescherming tegen zon en regen. Roosterdoeken voor verticale zonwering bieden perfecte privacybescherming bij gelijktijdige transparantie. De stoffen worden gekenmerkt door een natuurlijke uitstraling en een textielindruk en een optimale UV-bescherming.

Kollektionsordner 2023

Bescherming tegen de zon

Onze zonweringsdoeken met een zonbeschermingsfactor tussen UV 20 en UV 80 beschermen betrouwbaar tegen de gevaarlijke uv-straling.


Een beschermingsfactor van UV 80 betekent dat u met dit zonweringdoek 80 keer langer in de zon kunt blijven dan zonder bescherming.

meer

Bescherming tegen regen

Of het nu even regent of wanneer de zon schijnt: mensen willen steeds vaker meer tijd buiten doorbrengen.


Normale zonweringen kunnen slechts in beperkte mate bescherming bieden tegen regen. Speciaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van het weer, zijn de gepatenteerde SUNRAIN-zonweringsystemen van LEINER ontwikkeld

meer

Oog voor het milieu

Wij behouden het milieu in het oog. Met milieuvriendelijke productiemethoden, een efficiënte omgang met grondstoffen en recyclebare materialen.


En niet te vergeten met op de toekomst gerichte duurzame producten, die garant staan voor een jarenlang plezier van uw terras.

Ook bij dagelijks gebruik wordt er met onze producten energie bespaard. Met moderne zonweringsystemen en -weefsels wordt de woonruimte 's zomers beduidend minder warm. Voor een aangenaam ruimteklimaat, ook zonder airco.

meer

Innovatief hightech-weefsel

Na het weven worden onze zonweringdoeken van polyacryl of polyester van een beschermlaag voorzien.


Deze speciale impregnatie verhindert dat er water, vocht en vuil in het weefsel dringt. Bovendien ondersteunt de laag het zelfreinigend effect. Het water parelt in druppels af, net als in de natuur.

Onze hoogwaardige zonweringdoeken van polyacryl en polyester worden van 100% door en door geverfd materiaal geproduceerd. Elk afzonderlijk garen is compleet geverfd. Het resultaat zijn briljante, stralende kleuren. Dankzij de uitstekende uv-bestendigheid is de kleurechtheid ook nog na jaren ongekend hoog.

meer

LEINER doekplanner

Zo zou uw terras eruit kunnen zien

Laat u zich inspireren! Met de LEINER doekplanner ervaart u zeer realistisch het effect van een zonweringdoek op uw desktopcomputer, tablet of smartphone.


Houd u er rekening mee dat er afhankelijk van het scherm kleurafwijkingen mogelijk zijn. Daarom raden wij u aan om uw doek selectie ook live ter plaatse bij een dealer in uw buurt te bekijken.

Doekplanner starten

Vakpartner zoeken

Vind snel uw LEINER

vakpartner ter plekke

 

Ervaar meer