Open Menu

De zonwering CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT – de cassette voor zon en regen

De zonwering CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT – de cassette voor zon en regen


De CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT combineert alle voordelen van een cassettezonwering met die van de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie. Passend bij de moderne kubische architectuur werd de CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT ontwikkeld, waarbij de complete zonweringtechniek onzichtbaar is ondergebracht in de elegante, kubisch gevormde cassette en het armsysteem extra stabiel is uitgevoerd.  Het is mogelijk om onafhankelijk van het weer buiten te zijn. Het waterdichte zonweringdoek laat het regenwater al bij een hellingshoek van 5° (7,5° bij koppelinstallaties) weglopen.

 

Met VARIO-VOLANT biedt de CASA SUNRAIN ook bescherming tegen inkijk en past zich met 'schaduw op maat' aan de stand van de zon aan – een onmisbaar detail bij balkons of terrassen op het westen of bij laagstaande zon. In de standaarduitvoering wordt het doek van de VARIO-VOLANT handmatig bediend via een draaistang. Hier staan tal van combinatiemogelijkheden met diverse doeken en aandrijfvarianten ter beschikking. De CASA SUNRAIN kan overigens als enige LEINER cassette-zonwering ook nog op een later tijdstip worden voorzien van een VARIO-VOLANT.

 

De CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT is ook geschikt voor het intensieve gebruik in de commerciële sector of de horeca. Het zonweringdoek resp. de volant kan voor reclamedoeleinden heel eenvoudig bedrukt worden.

 

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen.