Open Menu

GARDA HK VARIO-VOLANT – de semi-cassette-zonwering met een groot uitvalprofiel

De GARDA HK VARIO-VOLANT – de semi-cassette-zonwering met groot uitvalprofiel

Zij het geopend of gesloten – de GARDA HK VARIO-VOLANT met haar rustige design past perfect bij elke bouwstijl. Het grote uitvalprofiel is een perfecte bescherming voor het zonweringdoek en de knikarmen. Het extreem belastbare armsysteem met zijn speciale geometrie zorgt voor een strak zonweringdoek. De standaarduitvoering met het LEINER-kantelscharnier sluit duurzaam en veilig; de geïntegreerde opwaaibeveiliging garandeert veiligheid en jarenlange, nauwkeurige werking.

 

Met VARIO-VOLANT biedt de GARDA HK ook bescherming tegen inkijk en past zich met 'schaduw op maat' aan de stand van de zon aan – een onmisbaar detail bij balkons of terrassen op het westen of bij laagstaande zon. In de standaarduitvoering wordt het doek van de VARIO-VOLANT handmatig bediend via een draaistang. Hier staan tal van combinatiemogelijkheden met diverse doeken en aandrijfvarianten ter beschikking.

 

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen.

 

Optioneel is de GARDA HK VARIO-VOLANT verkrijgbaar met een in de armen geïntegreerde LED-verlichting die desgewenst dimbaar is, ook via afstandsbediening. Met de LED-verlichting ontstaat een gezellige sfeer onder de GARDA HK VARIO-VOLANT.

 knikarmscherm zonwering, vario-volantzonnescherm 4 meter, met vario-volant