Open Menu

GARDA HK VARIO-VOLANT – de semi-cassette-zonwering met een groot uitvalprofiel

Ontdek de vele speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de semi-cassette-zonwering GARDA HK VARIO-VOLANT:

 

windbeveiliging voor terras zonneschermWind-Protect-Systeem

Het Wind-Protect-Systeem WPS is een innovatie van LEINER en werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de aangescherpte vereisten voor horecazonweringen. Nu is het Wind-Protect-Systeem WPS ook verkrijgbaar voor de GARDA HK VARIO-VOLANT: door vastzetbare staanders aan het uitvalprofiel wordt de windstabiliteit van uw zonwering aanzienlijk verbeterd. Al naargelang de afmetingen van de zonwering biedt het WPS bescherming tot windkracht 8 – ook bij plotselinge windvlagen. Een windkanaaltest van het Wind-Protect-Systeem WPS ziet u in deze video.

 

afstandsbediening voor terras zonneschermAandrijving

In plaats van de elektromotor in de standaarduitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor als speciale uitvoering verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst kan men de GARDA HK VARIO-VOLANT ook handmatig via de draaistang bedienen (minderprijs).

De VARIO-VOLANT laat zich eenvoudig in- en uitsturen door middel van een draaistang. Als de zonwering is uitgerust met een radiografisch bestuurbare motor, kan ook de VARIO-VOLANT met een radiografisch bestuurbare motor worden uitgerust – voor een maximum aan comfort!

 

ledverlichting voor GARDA HK terras zonneschermVerlichting

Optioneel is de GARDA HK VARIO-VOLANT te verkrijgen met geïntegreerde LED verlichting in de armen, op wens is deze ook op afstand te dimmen. Door het indirekte licht ontstaat een sfeervolle atmosfeer onder de GARDA HK VARIO-VOLANT.