Open Menu

De smalle zonwering TREND VARIO-VOLANT – geschikt bij weinig ruimte

Antrieb Bild Infobox150pxAandrijving

In plaats van de elektromotor in de standaarduitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor als speciale uitvoering verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst kan men de smalle zonwering TREND VARIO-VOLANT ook handmatig via de draaistang bedienen (minderprijs). De VARIO-VOLANT laat zich eenvoudig in- en uitsturen door middel van een draaistang. Als de zonwering is uitgerust met een radiografisch bestuurbare motor, kan ook de VARIO-VOLANT met een radiografisch bestuurbare motor worden uitgerust - voor een maximum aan comfort!

 

sensor voor elektrisch zonnescherm 5 meter3D-sensor

De aandrijvingsvariant met radiografisch bestuurbare motor kan bovendien worden uitgebreid met een 3D-sensor. De sensor, die op het uitvalprofiel wordt aangebracht, reageert op de bewegingsintensiteit van de zonwering en stuurt deze automatisch in bij te hoge windkracht. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw zonwering niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen.

 

elektrische windbeveiliging voor elektrisch zonnescherm 5 meterBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachters: al naargelang de zonnestraling of de windsterkte wordt uw zonwering automatisch in- en uitgestuurd, ook als u niet thuis bent. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw zonwering niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen. Als alternatief bieden wij het handmatig bediende Wind-Protect-Systeem WPS – deze speciale uitvoeringsvariant stabiliseert uw zonwering en vangt ook plotselinge belastingen door bijvoorbeeld windvlagen op.

 

noodhandbediening voor elektrisch zonnescherm 5 meterSAFETY MOTION

De noodhandbediening SAFETY MOTION is het concept voor noodgevallen – als de radiografisch bestuurbare motor van uw zonwering eens niet mocht functioneren, kan de smalle zonwering TREND VARIO-VOLANT met de noodhandbediening handmatig worden gesloten met behulp van de draaistang.