Open Menu

De zonwering CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT – de cassette voor zon en regen

Ontdek de speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de SUNRAIN VARIO-VOLANT:

 

zonnescherm tegen regen met beschermdakBeschermdak

Voor zo lang mogelijk plezier van de mooie kleuren van uw zonweringdoek kan de SUNRAIN VARIO-VOLANT worden voorzien van een vast beschermdak.

 

zonnescherm tegen regen met wind-protectWind-Protect-Systeem

Het Wind-Protect-Systeem WPS is een innovatie van LEINER en werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de aangescherpte eisen voor horeca-zonweringen. Nu is het Wind-Protect-Systeem WPS ook verkrijgbaar voor de SUNRAIN VARIO-VOLANT: door vastzetbare staanders aan het uitvalprofiel voorlijst wordt de windstabiliteit van uw zonwering aanzienlijk verbeterd. Al naargelang de afmetingen van de zonwering biedt het systeem bescherming tot windkracht 8 – ook bij plotselinge windvlagen. Een windkanaaltest van het Wind-Protect-Systeem WPS ziet u in deze video. 

 

zonnescherm tegen regen met motorAandrijving

In plaats van een elektromotor in de standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor een op afstand bedienbare motor. Dankzij de Somfy io radiotechnologie functioneert het in- en uitsturen niet alleen via een afstandsbediening. U kunt desgewenst ook uw smartphone voor de bediening gebruiken. Door het io radiosysteem kunt u de bediening van uw zonwering ook in uw smartphone integreren.  Desgewenst kunt u de SUNRAIN VARIO-VOLANT ook handmatig via de draaistang bedienen (minderprijs). 

 

De VARIO-VOLANT kan met een draaistang eenvoudig in en uit worden gestuurd. Als de zonwering is uitgerust met een op afstand bedienbare motor, kan ook de VARIO-VOLANT worden voorzien van een op afstand bedienbare motor – voor maximaal comfort!