Open Menu

De knikarmzonwering VENTURA TREND VARIO-VOLANT – een nieuw geïnterpreteerde klassieker

afstandsdbediening van zonnescherm 5 meterAandrijving

In plaats van de elektromotor in de standaarduitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor als speciale uitvoering verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst kan men de VENTURA TREND VARIO-VOLANT ook handmatig via de draaistang bedienen (minderprijs). De VARIO-VOLANT laat zich eenvoudig in- en uitsturen door middel van een draaistang. Als de zonwering is uitgerust met een radiografisch bestuurbare motor, kan ook de TREND VARIO-VOLANT met een radiografisch bestuurbare motor worden uitgerust – voor een maximum aan comfort!

 

sensor voor zonnescherm 5 meter3D-sensor

De aandrijvingsvariant met radiografisch bestuurbare motor kan bovendien worden uitgebreid met een 3D-sensor. De sensor, die op het uitvalprofiel wordt aangebracht, reageert op de bewegingsintensiteit van de zonwering en stuurt deze automatisch in bij te hoge windkracht. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw zonwering niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen.

 

besturing van zonnescherm 5 meter Besturing

Volautomatische besturingen completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachters: al naargelang de zonnestraling of de windsterkte wordt uw zonwering automatisch in- en uitgestuurd, ook als u niet thuis bent. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw zonwering niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen. Als alternatief bieden wij het handmatig bediende Wind-Protect-Systeem WPS – deze speciale uitvoeringsvariant stabiliseert uw zonwering en vangt ook plotselinge belastingen door bijvoorbeeld windvlagen op.

 

motor met noodhandbediening van zonnescherm 5 meterSAFETY MOTION

De noodhandbediening SAFETY MOTION is het concept voor noodgevallen – als de radiografisch bestuurbare motor van uw zonwering eens niet mocht functioneren, kan de VENTURA TREND VARIO-VOLANT met de noodhandbediening handmatig worden gesloten met behulp van de draaistang.