Open Menu

Zonweringen met VARIO-VOLANT /
Modellen

Zonweringen met Vario-Volant – voor nóg meer schaduw

De VARIO-VOLANT is een vooraan in het uitvalprofiel geïntegreerd, variabel oprolbaar zonweringdoek dat het beschaduwingsvlak van uw zonwering perfect aanpast aan de stand van de zon – met name bij balkons of terrassen op het westen, met laagstaande zon wordt het beschaduwingsvlak, en daarmee uw comfort, vergroot. Bovendien kan de VARIO-VOLANT dienen als inkijkbescherming naar aangrenzende terrassen of balkons. Diverse aandrijvingen, handbediend per draaistang of comfortabel per radiografisch bestuurbare motor, ronden het omvangrijke LEINER-VARIO-VOLANT-programma af.

luifel terras regenluifel terras regen over

Sunrain Vario-Volant

De knikarmzonwering SUNRAIN VARIO-VOLANT – de zonwering voor zon en regen. De SUNRAIN combineert alle voordelen van een knikarmzonwering met die van de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie en is daarmee de perfecte oplossing voor zon en regen.

naar de SUNRAIN VARIO-VOLANT

regenwerend zonneschermregenwerend zonnescherm, over

CASA SUNRAIN Vario-Volant

De zonwering CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT - de cassette voor zon en regen. De CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT combineert alle voordelen van een cassette-zonwering met die van de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie.

naar de CASA SUNRAIN VARIO-VOLANT