Open Menu

ARCO F en CANTO F – de valarmzonweringen

ARCO F en CANTO F – de valarmzonweringen

De raamzonweringsystemen ARCO – met een halfronde cassettevorm– en CANTO – met een hoekige cassettevorm – werden ontwikkeld als flexibel bouwdoossysteem dat verkrijgbaar is in uiteenlopende afmetingen. Hierdoor is de ARCO F de ideale zonwering voor nagenoeg elk raam. De valarmzonweringen ARCO F en CANTO F overtuigen door hun valarmen die met geïntegreerde veren het zonweringdoek spannen. Voor een mooier totaalbeeld zijn de schroefverbindingen van de valarmen onzichtbaar geïntegreerd. De arm heeft een standaard hellingshoek van 140° en is verkrijgbaar in lengten van 60 tot 150 cm.

uitvalschermen geopenduitvalscheremen Nederlandzonwering erker buiten detail 01zonwering erker buiten detail 02uitvalschermen ARCO en CANTO

details

De ARCO F en de CANTO F zijn tot de volgende maximale breedten verkrijgbaar als enkele installatie:

F 100 – max. 400 cm, valarmen van 60 – 125 cm

F 120 – max. 400 cm, valarmen van 60 – 150 cm

F 150 – max. 400 cm, valarmen van 60 – 150 cm

 

LEINER LOUNGE kleurenDe ARCO F en CANTO F kunnen ook als gekoppelde installaties tot een breedte van max. 600 cm in een zonweringcassette worden geleverd. Hier kunnen meerdere vakken heel variabel in uiteenlopende breedten en hoogten worden geïntegreerd.

 

In de standaarduitvoering is de zonwering uitgerust met een elektromotor. Als speciale uitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst is de zonwering ook verkrijgbaar met draaistang.

 

De ARCO F en de CANTO F zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren verkeerswit (RAL 9016) of blank aluminium (RAL 9006); alternatief tegen een meerprijs ook in een van de achttien LEINER-LOUNGE-structuurkleuren. Tegen een meerprijs kunnen wij bovendien elke gewenste RAL-kleur realiseren – laat u daarover informeren door uw vakpartner!

uitvoeringen

Ontdek de speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de raamzonweringen ARCO F en CANTO F:

 

sensor voor uitvalschermenBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektroaandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachters.

 

Uw vakpartner informeert u graag over alle speciale uitvoeringsmogelijkheden van de raamzonweringen ARCO F en CANTO F!

zonweringdoeken
LEINER zonweringdoekenExclusieve zonweringdoeken voor iedere voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk product door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

 

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit dessins. Ons assortiment omvat meer dan 200 dessins uit allerlei kleurwerelden en speciale doekmaterialen met een heel scala aan patronen, van klassieke blokstrepen en tijdloos elegante eenkleurige stoffen t/m moderne strepen. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

 

Bekijk de LEINER-stofcollectie of vraag advies bij uw vakpartner!

techniek

ARCO F en CANTO F kunnen direct op het raam, in een nis of aan het plafond worden gemonteerd.

download

catalogus raamzonweringenVoor meer informatie over onze modellen ARCO F en CANTO F verwijzen wij u naar onze brochure of direct naar uw vakpartner.

 

Wat is...?

 • Acrylvezel
  x

  Voor de vervaardiging van zonweringdoeken wordt voornamelijk acryl gebruikt. Acrylvezels onderscheiden zich, doordat deze bestand zijn tegen sterke zonnestraling en uitermate scheur- en kleurvast zijn.

 • ARCO
  x

  De naam voor de serie LEINER-raamzonweringen in halfronde cassettevorm. De cassettes zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten voor allerlei raamafmetingen en doekhoogten. De ARCO is als valarm- en verticale zonwering (ook windstabiel) of als screen (zie screen (markisolette)) verkrijgbaar.

 • LEINER LOUNGE KLEUREN
  xDe LEINER LOUNGE KLEUREN worden gebruikt op de zonweringelementen en onderscheiden zich door een zeer fijn gestructureerd oppervlak en een speciaal metallic-effect. De hoogwaardige poedercoating is in totaal 18 kleuren verkrijgbaar en bovendien extreem robuust.
 • Zonwachter
  x

  Als de zonwering een ruimte moet beschermen tegen te sterke verwarming door de zon, is dit mogelijk met een zogenaamde zonwachter. Hij stuurt een elektrisch aangedreven zonwering uit bij te sterke zonnestraling en weer in zodra de zonnestraling afneemt. Zonwachters zijn in de regel bovendien uitgerust met een windwachter.

 • Regenbestendigheid
  x

  De regenbestendigheid van een zonweringdoek is afhankelijk van het gebruikte materiaal. Acryldoeken hebben een waterafstotende impregnering en kunnen bij lichte regen en dienovereenkomstige helling van het zonweringdoek uitgestuurd blijven. Geschikter zijn echter de 100 % waterdichte doeken van pvc (Precontraint 302) die ook bij langdurige regenval kunnen worden gebruikt.

LEINER-ABC

Vakpartners zoeken

LEINER-vakpartner bij u

in de buurt

 

meer informatie

Welke zonwering is
voor mij het
meest geschikt?

naar de zonweringplanner

'