Open Menu

AREA classic
HARMONIEUS. TIJDLOOS. MOOI.

 

 

AREA classic - HARMONIEUS. TIJDLOOS. MOOI.

Kenmerkend voor AREA classic is de dakoverstek. Het klassieke dak met zijn tijdloze vormgeving past bij elk gebouw. Desgewenst kan deze met een dakgoot en afvoerpijp worden gecompleteerd. Esthetiek speelt hier de eerste viool. Dakgoot en afvoerpijp zijn perfect voor het kubische ontwerp ontwikkeld.

 

U kunt AREA classic uitbreiden en combineren.

Maak ook gebruik van de AREA slide of de vaststaande glaselementen van AREA fix.

Dankzij de lichtlopende schuifelementen van AREA slide opent u uw serre met slechts een handgreep. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk.

Het vaste glaselement AREA fix biedt u een solide vaste beglazing en beschermt zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje — behaaglijker. De solide vaste beglazing AREA slim biedt u bij een dakdiepte tot 3 m als praktisch profielloos glassysteem een maximum aan tranparantie en een haast oneindig uitzicht naar buiten.

Met AREA led - de dimbare led-verlichting - zorgt u voor een aangename sfeer en geniet u volop van de avonden op uw terras.

Noodafwatering in het AREA-terrasbeglazingsysteem zorgt voor bescherming tegen vorstschade.



overkapping aan huis area classicoverkapping aan huis area met ledsKaltwintergarten2