Open Menu

De cassette-zonweringen FINO en CENTO – elegant en een tijdloos design

 

De cassette-zonweringen FINO + CENTO – voor elke stijl de perfecte zonwering

Kies uw cassette-zonwering naar uw eigen smaak: De FINO met de afgeronde profiel is ons populairste model en de LEINER topseller. De CENTO met de elegante hoekige profiel past perfect in moderne architectuurstijlen en biedt bovendien alle voordelen van de FINO.

Zowel de FINO als ook de CENTO overtuigen met hun compacte bouwwijze en passen probleemloos bij elke balkon- en terrasstijl. Het design van de FINO en de CENTO is elegant en tijdloos – ook de zijlagers zijn niet alleen fraai gevormd, maar tevens uitermate stabiel en belastbaar. Het extreem belastbare armsysteem met zijn speciale geometrie zorgt voor een strak zonweringdoek.

 

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de zijlagers, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen. 

 

 

cassette zonwering CENTO van benedenkassettezonwering CENTOcassette awning Finocassette zonwering roodcassette awningluifel met led lightscassette awning grey