Open Menu

De knikarmzonwering CAPRI – het instapmodel

De knikarmzonwering CAPRI – het instapmodel

Het in vele varianten verkrijgbare instapmodel CAPRI overtuigt door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het belastbare knikarmsysteem zorgt voor een strak zonweringdoek – daarbij kan worden gekozen tussen een zichtbaar en een door het doek verborgen uitvalprofiel.

 

Als de knikarmzonwering op een onbeschermde plaats wordt gemonteerd, is het zonweringdoek blootgesteld aan weer en wind. Het optioneel verkrijgbare, gepatenteerde beschermdak kan - aangepast aan de ingestelde hellingshoek - worden vastgezet, waardoor het doek effectief en beter beschermd wordt dan bij een gebruikelijk, vaststaand beschermdak.

 

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen. 

 

zonnescherm knikarm roodknikarm zonneschermen roodaluminium zonneschermaluminium zonnescherm 2knikarm zonneschermen groenzonnescherm knikarm groen