Open Menu

De PERGOLA SUNRAIN S – het terrasvouwdak voor bestaande constructies

LEINER Stoerer InArbeit

 

De PERGOLA SUNRAIN S – het terrasvouwdak voor bestaande constructies

Als er op het terras al een houten, aluminium of stalen constructie staat, is het model PERGOLA SUNRAIN S voor u de juiste variant. Het terrasvouwdak wordt vanaf de onderzijde aan de bestaande constructie gemonteerd. Zo kunnen installaties tot 91 m worden gerealiseerd. Tot een uitval van 500 cm kunnen ook vrijdragende montages tussen twee wanden worden gerealiseerd.  Het water loopt weg via de hellingshoek van de installatie. Een comfortabele radiografisch bestuurbare motor behoort tot de standaarduitvoering en u kunt kiezen uit verschillende hand- of wandzenders.

 

Tot de standaarduitvoering behoort bovendien een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc-materiaal met de hoogste zonbeschermingsfactor 80, dat verkrijgbaar is in diverse kleuren. Tegen een meerprijs kan de PERGOLA SUNRAIN S ook worden uitgerust met het waterdichte netweefsel Soltis W96.

 

Voor een windstabiele bescherming tegen de zon is de PERGOLA S verkrijgbaar in de uitvoering SUNSHINE – deze heeft een netweefsel en beschermt ook bij hoge windkrachten effectief tegen de zon.

 pergola zonwering op maat van bovenpergola zonwering op maat van binnenpergola zonwering op maat van benedenterrasoverkapping pergola