Open Menu

De raamzonwering PURO SD – met kabelgeleiding

LEINER zonweringdoekenExclusieve zonweringdoeken voor iedere voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk product door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

 

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit dessins. Ons assortiment omvat meer dan 200 dessins uit allerlei kleurwerelden en speciale doekmaterialen met een heel scala aan patronen, van klassieke blokstrepen en tijdloos elegante eenkleurige stoffen t/m moderne strepen. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

 

Zonweringdoek met een kijkraam van transparant pvc

Tegen een meerprijs is het zonweringdoek ook verkrijgbaar met een doorzichtig kijkraam van pvc – waarbij u kunt kiezen uit meerdere raamvarianten.

 

Wij willen u wel wijzen op de gebruiksaanwijzingen voor pvc-ramen: bij doeken met pvc-ramen zijn vanwege de verschillende materiaaleigenschappen plooien helaas niet te vermijden. Als het pvc-raammateriaal bij temperaturen rond het vriespunt wordt gebruikt, wordt het harder en vertoont daardoor een ander oprolgedrag. Daarom adviseren wij, bij temperaturen van 0 °C of lager de installaties niet te gebruiken dan wel uit- of in te sturen.

 

Bekijk de LEINER-stofcollectie of vraag advies bij uw vakpartner!