Open Menu

Vrijstaande cassette-zonweringen

GASTRO FINO – vrijstaande cassette-zonwering

Zo mooi kan een vrijstaande zonwering zijn. U wilt graag een groter oppervlak van uw tuin of uw terras beschaduwen of is de montage van een zonwering op een muur of gevel niet mogelijk? Daarvoor hebben wij GASTRO FINO ontwikkeld. Hiermee kunnen oppervlakken tot 36 m2 tegen teveel zon beschermd worden. Eenmaal ingestuurd verdwijnt het mooie zonweringdoek in de filigrane cassette van de FINO en is het doek het hele jaar door rondom beschermd. Bij de bediening kunt u kiezen voor de handmatige bediening per draaistang of per afstandsbediening via geïntegreerde motoren.

 

Door de enorme stabiliteit en de constructie kunnen FINO zonweringen ook worden gebruikt met aan beide kanten van het frame verschillende uitvallen. Een VARIO-VOLANT aan een of beide kanten is ook mogelijk. Stel het zonweringsysteem individueel en geheel naar uw eigen eisen en wensen samen.

 

Zo mooi kan een vrijstaande zonwering zijn. Als u een groter oppervlak in uw tuin of op uw terras wilt beschaduwen of als de montage van een zonwering aan de gevel niet mogelijk is, is de GASTRO FINO het ideale product. Ze is speciaal ontwikkeld als oplossing voor deze situaties.

 

Oppervlakken tot en met 36 m2 kunnen tegen te veel zon worden beschermd. Ingestuurd verdwijnt het mooie zonweringdoek in de slanke cassette van de FINO. Zo is het doek het hele jaar door beschermd. De GASTRO FINO is verkrijgbaar met een draaistangbediening of een op afstand bedienbare motor.

 

verplaatsbaar zonnescherm openverplaatsbaar zonnescherm geslotenverplaatsbaar zonnescherm cassettenverplaatsbaar zonnescherm detailmobiel zonnescherm detailmobiel zonnescherm voetmobiel zonnescherm met warmtestraler