Open Menu

De verandazonweringen WGB 350 en 350 SZ – perfecte elegantie

Ontdek de speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de verandazonweringen WGB 350 en WGB 350 SZ:

 

overkapping zonwering motorAandrijving

In plaats van een elektromotor in de standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor een op afstand bedienbare motor. Dankzij de Somfy io radiotechnologie functioneert het in- en uitsturen niet alleen via een afstandsbediening. Voor de bediening kunt u tevens uw smartphone of tablet gebruiken. Ook een bediening via apparaten zoals Alexa of Homekit is mogelijk. Door het io radiosysteem kunt u uw WGB 350 of WGB 350 SZ in uw smartphone integreren.

 

zonwering serre buiten windvastBesturing

Volautomatische besturingen completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachter: al naargelang de zonnestraling of de windsterkte wordt uw verandazonwering automatisch in- en uitgestuurd, ook als u niet thuis bent. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw verandazonwering niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen.

 

Doeksteunrol en -draad

Het is een natuurwet dat grote doeken sterker doorhangen. Om dit fenomeen tegen te gaan, kunt u kiezen uit een doeksteunrol met 6 cm diameter of een doeksteundraad.