Open Menu

Knikarmzonwering CAPRI VARIO-VOLANT - het instapmodel met extra schaduw

zonwering buiten knikarm met motorAandrijving

 In plaats van een elektromotor in de standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor een op afstand bedienbare motor. Dankzij de Somfy io radiotechnologie functioneert het in- en uitsturen niet alleen via een afstandsbediening. U kunt desgewenst ook uw smartphone voor de bediening gebruiken. Door het io radiosysteem kunt u de bediening van uw zonwering ook in uw smartphone integreren.  Desgewenst kunt u de CAPRI ook handmatig via de draaistang bedienen (minderprijs). 

De VARIO-VOLANT kan met een draaistang eenvoudig in en uit worden gestuurd. Als de zonwering is uitgerust met een op afstand bedienbare motor, kan ook de VARIO-VOLANT worden voorzien van een op afstand bedienbare motor – voor maximaal comfort!

 

zonwering knikarm met windbeveiliging3D-sensor

De aandrijvingsvariant met een radiografisch bestuurbare motor kan bovendien worden uitgebreid met een 3D-sensor. De sensor die op het uitvalprofiel wordt aangebracht, reageert op de bewegingsintensiteit van de zonwering en stuurt deze automatisch in bij een te hoge windkracht. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw zonwering niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen. 

zonwering knikarm volautomatischBesturing

Volautomatische besturingen zoals zon- en windwachters completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid. Afhankelijk van de zonnestraling of de windsterkte wordt uw zonwering automatisch in- en uitgestuurd, ook als u niet thuis bent. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw zonwering niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen. Als alternatief bieden wij het handmatig te bedienen Wind-Protect-Systeem. Deze speciale uitvoeringsvariant stabiliseert uw zonwering en vangt ook plotselinge belastingen door bijvoorbeeld windvlagen op.

Aandrijving